spot_img

Ajsela Ramović Šabanović: Svaki dizajn enterijera je jedinstven kao i svaki klijent

Uz simbiozu sa klijentima dovodimo do enterijera koji oduzimaju dah, koji su slojeviti i pažljivo prilagođeni potrebama i mogućnostima.

Ajsela Ramović Šabanović

Ja sam Ajsela Ramovic Šabanović, iz Novog Pazara sam. U ovom poslu sam duže od 5 godina. Bavim se projektovanjem i uređenjem enterijera, eksterijera, 3D vizuelizacijom, projekt menadžmentom, individualnim opremanjem, kao i svim ostalim aktivnostima vezano za realizaciju naših projekata. Također pružamo svu neophodnu podršku tokom realizacije projekata, vezanu za izvođenje enterijerskih radova, izradu nameštaja, nabavku visokokvalitetnih materijala, kao i podršku i usluge vezane za individualno opremanje enterijera na naprednom nivou. 

Svaki dizajn enterijera je jedinstven kao i svaki klijent. Projekti su prilagođeni individualnim potrebama, željama i stilu života svakog klijenta ponaosob. Sa strašću težimo ka savršenstvu u svakom detalju ne gubeći celinu iz vida. Uz simbiozu sa klijentima dovodimo do enterijera koji oduzimaju dah, koji su slojeviti i pažljivo prilagođeni potrebama i mogućnostima. Autentičan enterijer je odraz svih potreba, želja i zahteva naših klijenata i čini ključ uspeha svakog projekta ponaosob. Prikupljanje svih potrebnih informacija za funkcionalnost, namenu prostora, uz lični stil, način života i navike. Istraživanje detaljnog projektnog zadatka. Razvoj idejnog koncepta dizajna. Ovaj segment je najvažniji korak u razvoju projektovanja. Primarni element je funkcija prostora, individualne potrebe i životni stil koji se objedinjuje u unikatnu ideju estetskog pečata životnog prostora pod nazivom dizajn enterijera. Kada je usvojeno idejno rešenje, ulazimo u fazu razrade crteža, izrade detaljnog dizajna projekta, crtanje planova sa pozicijama podizvođača sa crtežima za građevinsko-zanatske radove i izradu nameštaja.

Iako svakom projektu pristupam sa posebno pažnjom imam projekte koji su mi posebno dragi, jer imam dozvolu od klijenta da odradim onako kako sama mislim da treba bez ogranicavanja. Takav jedan projekat sam radila nedavno u Tutinu. Radili smo rekonstruckciju objekta i dogradnju, kao i dizajn enterijera. Zamenom postojećeg dvovodnog krova ravnim krovom smo u startu dobili luksuz objekat koji su dodatkom rasvete, traventino tehnike i kamena upotupunili. Sto se tice enterijera, spoj elegancije i udobnosti. Uređenje enterijera sjajan je način da iskažete kreativnost, kao i da ispratite aktuelne trendove, a ono što je uvek zanimljivo i unosi osveženje jeste primena kontrasta.

Kontrast se smatra suštinskom komponentom svakog uspešnog enterijera, a čine ga dva ili više elementa sa suprotnim karakteristikama. Kada govorimo o kontrastu, mnogima je prva asocijacija boja. Korišćenjem kontrasnih boja na sjajan način mogu se naglasiti određeni elementi, istovremeno ih povezujući.

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE