spot_img

Alat koji vam omogućuje jednostavno kreiranje 3D maketa

Fotorealistične vizualizacije koje oživljavaju proizvode

Snažni vizuali igraju važnu ulogu u donošenju odluka kupaca danas. Dakle, ne treba iznenaditi da kompanije plaćaju premiju za dizajnere da njihove proizvode izdvoje od ostalih. Ali, nema svaka firma budžet za finansiranje tima profesionalaca za korištenje Adobe-a, i, ako  to poželite učiniti sami, učenje alata dizajnerske trgovine nije uvijek izvodljivo.

Međutim, možete preskočiti skupe timove i složene alate i dati vašem proizvodu vizualni poticaj koji mu je potreban, uz Boxshot 4 Home, koji sada ima licence za doživotnu prodaju za 70% popusta na uobičajenu cijenu.

Kao jednostavna alternativa današnjim komplikovanim alatima za dizajniranje, Boxshot 4 vam pruža mnoštvo vrhunskih 3D modela koji daju vašem proizvodu veliku vizualnu nadogradnju. Ovaj alat koristi foto-realistično renderovanje za kreiranje oblika produkcijskog kvaliteta, kao što su CD kutije, pametni telefoni i omoti za knjige koje možete povezati sa vašim proizvodom.

Bez obzira želite li da vaša nova aplikacija bude prikazana na pametnom telefonu ili eBook-u na hardcover-u, Boxshot 4 ima sredstva koja će to omogućiti.

Za razliku od drugih alata za modeliranje, Boxshot 4 daje prednost pristupačnosti nad složenim funkcijama. Koristeći intuitivno korisničko sučelje i jednostavne kontrole miša, možete doći do kreiranja i prilagođavanja modela i oblika koji oživljavaju vaš proizvod. Štoviše, Boxshot 4 mijenja veličinu oblika u vašu grafiku, štedeći vam značajnu količinu vremena tokom procesa uređivanja.

Uz doživotnu licencu za Boxshot 4 Home, dobićete pristup velikom broju prilagodljivih oblika, foto-realističnom prikazivanju, deljenju funkcija i još mnogo toga, kao i punu godinu podrške i većim / manjim ažuriranjima.

Bez obzira u kojoj se industriji nalazite, snažna vizualna rješenja su ključna za promociju novog proizvoda a sa Boxshot 4 možete jednostavno i povoljno riješiti sve sami.

Ukoliko Vas zanima ovaj alat, posjetite link: BOXSHOT

 

m-Kvadrat

 

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE