spot_img

Banjaluka:Počela izgradnja tržnog centra “City Mall” – Radovi gotovi do kraja 2018.

U Banjaluci je ovih dana počela izgradnja dugo iščekivanog tržnog centra “City Mall”-a u ulici Vase Pelagića. Tokom maja su završeni svi administrativni preduslovi za početak radova, te se odmah i kreće u realizaciju projekta.

city_mall_banja_luka2_281014_tw1024

“City Mall” će imati 54.600 kvadratnih metara bruto izgrađene površine, sa 20.000 kvadratnih metara prodajnog prostora raspoređenog na četiri nivoa.

– Ovaj tržni centar će biti prvi i najveći centar u banjalučkom regionu sa cjelokupnim sadržajem namijenjenim za cijelu porodicu – izjavila je Danijela Risović, direktor “City Mall”-a.

Na dva nivoa će se nalaziti prodajni prostor sa internacionalnim i domaćim robnim markama, a na trećem i četvrtom nivou će se nalaziti sadržaji prodajno-zabavnog karaktera, sa kino salama i ugostiteljskim sadržajima. “City Mall” će imati i tri nivoa podzemnih garaža.

Grad Banjaluka će ovim konačno dobiti savremeni tržni centar kakav imaju svi gradovi u regionu i u svijetu. S obzirom na to da je u centru, “City Mall” će postati novo mjesto okupljanja, kupovine i zabave, ali i centar kulturnog, turističkog i društvenog razvoja.

Planiran završetak radova je kraj 2018. godine.

 

eKapija

Popularno

Copyright- 2021 | m-Kvadrat Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.