Naslovnica Home Bijeljina želi fudbalski centar

Bijeljina želi fudbalski centar

2890b733-dba6-45bf-a5c7-278684c6d093bjeljina_velikaBijeljinu je posjetio predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević sa saradnicima i tom prilikom sa gradonačelnikom Mićom Mićićem razgovarao o mogućnostima za izgradnju Fudbalskog centra u Bijeljini.

“Da bismo odlučili koja lokalna zajednica će dobiti fudbalski centar na osnovu implementacije projekta ‘FIFА gol’, posjetićemo svih sedam  područnih fudbalskih saveza na republičkom nivou i na licu mjesta utvrditi kakve su ponude i stavovi lokalnih zajednica. Na osnovu današnjeg sastanka zaključili smo da je Bijeljina zainteresovana i da ima ozbiljan potencijal za izgradnju ovog centra”, istakao predsjednik Fudbalskog saveza RS, dodajući da je za ovaj projekat FIFА obezbijedila 400.000 dolara.

Realizacija projekta će podrazumjevati izgradnju dva fudbalska terena – jednog sa prirodnom, a drugog sa vještačkom travom, uz mogućnost nadogradnje u saradnji sa lokalnom zajednicom.

“Bijeljina prema novom regulacionom planu u blizini Brijesnice ima zemljište predviđeno za izgradnju ovakvog sportskog centra. Planirana je izgradnja ukupno četiri terena, a takođe u dugoročnom planu je i izmještanje gradskog stadiona sa dosadašnje lokacije i izgradnja novog i svih pomoćnih stadionskih sadržaja u Fudbalskom centru”, naveo je Mićić, dodajući da se nada da će Bijeljina biti izabrana za realizaciju ovog projekta s obzirom na to da je Fudbalski klub “Radnik” iz Bijeljine na vrhu tabele Premijer lige, a prošle godine je prvi put nastupao i na evropskoj fudbalskoj sceni.

Izvor: Akta.ba

Novosti

Kako izračunati količinu čelika za ploču, temelj i stub?

0
Procjena količine čelične armature za betonsku ploču, temelj i stub, grede itd. presudna je za procjenu troškova gradnje.  Projektni crteži koriste se kao osnova...

Related News

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime