spot_img

Bliže se rokovi za završetak nekoliko projekata u Beogradu

rokovi-za-zavrsetak-nekih-od-projekata-u-beogradu-1402Da je Beograd postao grad kranova dovoljno je prošetati se prijestonicom da biste se uvjerili u ovu tvrdnju. Pored zidanja raznih stambeno-poslovnih kompleksa, tržnih centara, u toku su i veći radovi na gradskoj infrastrukturi, pa se završavaju pristupne saobraćajnice Mostu na Adi, polako niče fontana na Slaviji, a u toku je i izmještanje rampe „Bubanj potok”.

O tome kako napreduju radovi postoje različita mišljenja, ali mi ćemo ovom prilikom podsjetiti na datume koji su predviđeni za završetak poslova.

FONTANA NA SLAVIJI – 6. MAJ

Radovi na izgradnji muzičke fontane na Slaviji počeli su 3. decembra, a prema konkursnoj dokumentaciji trebalo bi da traju tačno 155 dana. Ako se budu poštovali rokovi to znači da će ona zasvirati Beograđanima – 6. maja.

MOST NA ADI – 21. APRIL

Radovi na pristupnim saobraćajnicama koje treba da povežu Most na Adi i Tošin bunar počele su 21. aprila prošle godine, a rok za njihov završetak je tačno 365 dana. Dakle, po ugovoru bi trebalo da budu gotovi 21. aprila 2017. Međutim, zvaničnici su već u nekoliko navrata spominjali mogućnost da se radovi oduže do juna.

RAMPA „BUBANJ POTOK” – 15. MAJ

Izmeštanje rampe „Bubanj potok” trebalo je prvobitno da bude završeno još 15. oktobra prošle godine. Međutim, onda su nadležni firmama koje su dobile ovaj posao dale produžetak od – sedam meseci.

Ako ne bude novih odlaganja, automobili bi novom rampom trebalo da prođu – 15. maja.

Izvor: Gradjevinarstvo.rs

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE