Naslovnica Home Budva izgradila jedan od najljepših vodenih parkova na Mediteranu

Budva izgradila jedan od najljepših vodenih parkova na Mediteranu

Turistička prestonica Crne Gore iz godine u godinu obogaćuje svoju ponudu. Na brdu Topliš iznad Budve, nedaleko od čuvene diskoteke “Top hill”, svečano je otvoren akva-park.
akva park
Riječ je o jednom od najljepših vodenih parkova na Mediteranu, koji se prostire na površini od 41.800 m2 i može da primi čak 5.000 posjetilaca. Park ima mnogobrojne izuzetno atraktivne objekte za uživanje i razonodu svih populacija – počev od najmlađih do najstarijih. Tu su bazeni, tobogani, 50 atrakcija za mališane, ugostiteljski i drugi objekti.
Prema riječima predsjednika Opštine Budva Srđe Popovića, akva-park na Toplišu izgradila je kompanija “Aqua Terra Solution”, tursko-crnogorska firma, ulažući u njega oko 13 mil EUR.
– Opština Budva će po osnovu zakupa zemljišta godišnje inkasirati 240.000 EUR, a druge posredne koristi su daleko veće. Grad je, naime, dobio novi biser u svojoj turističkoj ponudi, koji će biti valorizovan na najbolji mogući način. Budva je grad dobrih hotela visokih kategorija, atraktivnih restorana, uređenih plaža, sa marinom za jahte… Ona je i grad festivala i karnevala – rekao je Srđa Popović.
Novosti

Novosti

Poslovni objekat ’’Mia Dorćol’’ – na uglu ulica Mike Alasa i...

0
Veoma važna činjenica je ta da se preklopilo takvo nastojanje sa željom investitora Nikole Lazića i firme Granit Invest, da objekat na savremen način,...

Polimer beton

Sika MonoTop® MALTERI ZA SANACIJU BETONA

Bajkovita vikendica na Vlašiću

Povezani članci

-

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime