Naslovnica Home Bužimska firma "Amir" gradi novi poslovni objekat za proizvodnju namještaja - Investicija...

Bužimska firma “Amir” gradi novi poslovni objekat za proizvodnju namještaja – Investicija vrijedna 3 mil KM

Načelnik općine Bužim Agan Bunić u četvrtak, 30. juna, je sa saradnicima obišao trenutno najveće gradilište u privatnom sektoru na području općine Bužim – gradilište novog poslovnog objekta lokalne firme “Amir”, koja proizvodi namještaj.

Amir

Radove na izgradnji prve faze poslovnog objekta izvodi kompanija “Širbegović” iz Gračanice, a radi se o investiciji čija je vrijednost oko 3 mil KM, dok je ukupna površina objekta oko 4.500 kvadrata, što je svrstava u red najvećih poslovnih objekata na području općine Bužim.

– Generalno napravili smo klimu da ulažu i domaći i strani investitori. Danas koristimo priliku da čestitamo investitoru. Vidimo da radovi idu planiranom dinamikom. Očekujemo da će nekoliko ljudi sa područja naše općine dobiti posao, odnosno da će u svojoj općini moći živjeti, raditi i stvarati nove vrijednosti- izjavio je načelnik Bunić.

Naime, proširivanjem poslovnih prostora firme “Amir” očekuje su i nova zapošljavanja, te stvaranje preduslova proširenje asortimana i usluga koje pruža u dijelu prodaje i proizvodnje namještaja svih vrsta.

faktor.ba

Novosti

Poslovni objekat ’’Mia Dorćol’’ – na uglu ulica Mike Alasa i...

0
Veoma važna činjenica je ta da se preklopilo takvo nastojanje sa željom investitora Nikole Lazića i firme Granit Invest, da objekat na savremen način,...

Polimer beton

Sika MonoTop® MALTERI ZA SANACIJU BETONA

Bajkovita vikendica na Vlašiću

Povezani članci

-

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime