spot_img

Cat® 309 CR mini bager

Kako biste na najbolji način obavljali svoj posao trebate udoban stroj na koji se možete osloniti. Ove strojeve visokih performansi i priuštive cijene hvale zbog poboljšane udobnosti i kontrole i jednostavnog servisiranja.

VISOKE PERFORMANSE U MALOM STROJU

Cat® 309 CR Mini bager pruža maksimum moći i performansi u malom stroju, pomaže vam u radu širokom lepezom primjena. Povećana snaga dizanja, skretanja, vožnje i multifunkcionalne sposobnosti pomažu vam da posao obavite efikasnije. Korpa doseže do pluga što omogućava lakše raščišćavanje terena.

JENOSTAVNO I UDOBNO RUKOVANJE

Kontrolne jedinice se jednostavno koriste i nova generacija intuitivnog monitora pruža fleksibilne postavke rukovaoca stroja i jednostavno očitavanje informacija stroja. Zapečaćena kabina pod pritiskom je opremljena poboljšanim sistemom hlađenja i grijanja, prilagodljivim naslonom za zglob i sjedištem na oprugama kako bi olakšala cjelodnevni rad. Džojstik funkcija  otvara više mogućnosti rukovanja strojem. Možete odabrati opcije od tradicionalne kontrole stroja preko ručice mjenjača i pedala, ili možete uzeti kontrolu nad strojem u svoje ruke dodirom dugmeta.

SIGURNOST NA RADNOM MJESTU

Pružanje sigurnosti korisnicima je jedan od prioriteta Cata. Cat 309 CR mini bager je dizajniran da pruži sigurnost korisnicima tokom rada uz pomoć karakteristika kao što su stražnja kamera, radna svjetla i fluorescentni pojas za sjedište.

NISKI TROŠKOVI RADA I LAKO ODRŽAVANJE

Cat Mini bager je dizajniran imajući u vidu troškove rada. Zato je opremljen funkcijama kao  automatski ler, automatski prestanak rada motora i efikasna  hidraulika sa promjenljivom potisnom pumpom. Lako se i jednostavno održava jer su dijelovi stroja za rutinsku inspekciju dostupni sa tla, servisne tačke su kombinovane a servisna vrata su čvrsta i stanke su smanjene.

VIŠE FUNKCIJA ZA MANJE NOVCA

Cat® 309 CR je izuzetno svestran stroj sa većim kapacitetom podizanja, većom snagom za putovanje i više karakteristika. U poređenju sa prethodnim modelima mini bagera, troškovi servisa su 10% niži, jer su servisni intervali duži. VAB modeli uključuju i svestranu ruku.

Standardna oprema Mini bagera 309 CR:

  • Fina hidraulička regulacija protoka
  • Kontrolna ručica za lakše upravljanje strojem
  • LCD ekran sa mogućnošću upotrebe Bluetooth-a
  • Kontrola krstarenja bez upotrebe ruku
  • Hlađenje i grijanje radi udobnosti u kabini u svako doba godine

NOVA GENERACIJA CAT MINI BAGERA JE INSPIRISANA KUPCIMA

Otkako su Cat Mini bageri stigli na tržišta Evrope, Afrike i Bliskog istoka 1998. godine, Caterpillar je slušao šta govore klijenti i uvrštavao povratne informacije u najnovije serije strojeva. Adaptacija cjelokupne linije Cat mini bagera, što uključuje i 309 CR, polako dolazi ka kraju. U njenom razvoju kompanija, kao što sami kažu, se fokusirala na najvažniju komponentu – a to su klijenti. Rečeno im je šta oni žele i trebaju od mini bagera i razvojni odjel je to poslušao. I upravo zbog stvarnih želja klijenata nova generacija Cat mini bagera ima puno dodatnih korisnih karakteristika. One donose potpuno nove priuštive karakteristike koje omogućavaju korisnicima da urade više tokom svog redovnog radnog dana.

Nova serija bagera je mini samo svojim imenom – to je moćan i najefikasniji stroj svoje vrste u industriji, što vam omogućava da uradite više nego što je iko mislio da je moguće.

PUNA PODRŠKA TEKNOXGROUP

Teknoxgroup BH d.o.o., zastupnik Cat-a, će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Kontaktirajte ih za više informacija i savjeta.

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE