spot_img

“COTEX” Srebrenik – Sve za kuću, gradnju i vaš hobi 

Građevinsko – trgovinsko preduzeće “COTEX” d.o.o Srebrenik, od osnivanja 1991. godine, do danas uspješno obavlja svoju djelatnost, a pored proizvodnih i prodajnih objekata, otvorilo je i benzisku pumpu u naselju Ćehaje, pored magistralnog puta Tuzla – Orašje.

Sa samo 4 radnika firma „COTEX“ iz Srebrenika realizaciju ideje u djelo počinje 1991. godine, sa prvobitnim radom na završnim građevinskim radovima. Svojim kontinuiranim i sigurnim djelovanjem uspjela je osvojiti srca građana što je doprinijelo i daljem razvoju u pogledu proizvodnje i prodaje, a danas važi za jedno od vodećih preduzeća za obavljanje građevinsko – trgovinske djelatnosti. 

Trideset godina uspješnog poslovanja krunisala je otvaranjem benzinske pumpe u naselju Ćehaje, pored magistralnog puta Tuzla – Orašje u Srebreniku, na kojoj možete točiti visokokvalitetno benzinsko i dizelsko gorivo pristupačnih cijena i vrhunskih karakteristika, a koje vašem vozilu daje ekonomičnost, veću snagu i mirniji rad motora. 

Pored benzinske pumpe „COTEX“, nalazi se i moderno opremljen poslovno – prodajni objekat u kojem možete pronaći preko 40.000 artikala provjerenog kvaliteta među kojima se posebno ističe širok spektar boja i lakova, laminata, stiropor i fasada, ukrasne i 3D ploče i stiropor lajsne ,gispane ploče i propratni materijal za suhu gradnju, program za vrt i domaćinstvo sa sloganom „Sve za kuću, gradnju i Vaš hobi“. 

U prodajnom programu možete pronaći i sve vrste alata i elektro alata, elektro materijal, ventilacije i vijčanu robu, a osluškujući potrebe i želje kupaca u svoj asortiman široke potrošnje uvrstili su i keramiku, sanitariju i vodomaterijal, auto i dekorativni program. Na samom ulazu u objekat možete pronaći i HTZ opremu visokog kvaliteta kao i BOSCH i MAKITA proizvode, a za kupljenu robu vlastitim terenskim vozilima vrše lokalnu dostavu.  

U skladu sa Evropskim zahtjevima, preduzeće „COTEX“ u svoja dva proizvodna objekta aktivno radi na proizvodnji mrežica za termoizolaciju fasadnih sistema, profila sa mrežicom za fasade, kao i staklenih vlakana za glazure koji ispunjavaju tehničke karakteristike visokog standarda. 

“COTEX” preduzeće danas broji preko 30 radnika, čija je struktura prilagođena vrsti djelatnosti, a značajna pažnja posvećuje se njihovom stručnom usavršavanju. Predanim i kontinuiranim radom danas vrše i izvoz robe u zemlje EU. 

Uz sve navedeno, slobodno se može reći da su opravdali svoj slogan: “COTEX” d.o.o  Srebrenik, Sve na jednom mjestu za vaš dom, gradnju i hobi. 

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE