spot_img

CVA servisni ugovori omogućavaju novi način održavanja i korištenja mašine

CVA servisni ugovori omogućavaju novi način održavanja i korištenja mašine. To nije samo način održavanja, to je prednost zahvaljujući kojoj možete da uštedite na troškovima popravki, neplaniranom zastoju i postignete povećanje performansi vaše mašine.

SVAKI CVA UGOVOR VAM OMOGUĆA:

 1. ODRŽAVANJE BEZ BRIGA

Vaš CVA ugovor sadrži plan održavanja mašine usklađen sa vašim načinom rada i urađen u skladu sa savjetima stručnjaka i alatima. Kada izaberete i potpišete CVA ugovor ostaje vam samo da se posvetite vašem osnovnom poslu.

 1. JEDNOSTAVNA KONTROLA RADA

Kroz Teknoxgroup portal za kupce osiguran vam je pristup vitalnim podacima mašine kao što su lokacija, potrošnja goriva i pristup prijavljenim dijagnostičkim kodovima mašine. Analizom Cat fluida ispituju se stanje ulja i rashladne tečnosti, dajući vam uvid u rad ključnih sistema kako bi se preduprijedili eventualni kvarovi i smanjilo vrijeme zastoja mašine ili prestanka rada.

 1. JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

Originalni Cat dijelovi se isporučuju na vašu adresu ili mogu biti preuzeti u Teknoxgroup odjeljenju rezervnih dijelova – tačno na vrijeme predviđeno za redovno održavanje. Teknoxgroup pruža uslugu održavanja od strane svog profesionalnog servisnog tima koji u dogovoru sa vama usklađuje tačan termin za servisiranje kako bi se smanjilo vrijeme zastoja mašine. Bez obzira na vaš izbor opcije korištenja i održavanja mašine Cat originalni rezervni dijelovi, optimizirani za mašinu i aplikaciju, mogu da produže životni vijek komponenti do 50%.

PREGLED OPCIJA CVA UGOVORA

Kada posjedujete Cat mašinu, na raspolaganju su vam tri vrste CVA ugovora: Basic, Standard i Premium. Svaka od ove tri opcije će vam pomoći da se usredsredite na vaš posao tako što ćete skratiti vrijeme potrebno za održavanje. Bez obzira koju vrstu CVA ugovora izaberete, možete da očekujete potpunu podršku od strane Teknoxgroup kompanije.

BASIC CVA UGOVOR UKLJUČUJE:

 • Originalne Cat dijelove
 • Teknoxgroup inspekciju
 • Važne podatke i uvid u rad mašine

Basic CVA ugovor vam nudi mogućnost isporuke originalnih Cat dijelova na vašu adresu, prema planu održavanja i u pravo vrijeme. U ovom ugovoru, naši stručnjaci će pored vaših svakodnevnih provjera, jednom godišnje provjeriti sve ključne komponente i sisteme vaše opreme prema listi potrebnih provjera. Nakon pregleda mašine biće vam predstavljen rezultat inspekcije kao i prijedlozi rješenja za otklanjanje eventualnih nepravilnosti u radu. Opcija Basic je idealna za vlasnike koji sami održavaju svoje mašine.

STANDARD CVA UGOVOR UKLJUČUJE:

 • Originalne Cat dijelove sa profesionalnim servisom
 • Teknoxgroup praćenje stanja mašine
 • Uvid u rad mašine i dokumentaciju
 • Teknoxgroup inspekciju

Ovaj CVA ugovor osigurava redovno održavanje mašine koje vrši Teknoxgroup, tačno na vrijeme, korištenjem originalnih dijelova uz pružanje odgovarajućih servisnih usluga. Uz sve pogodnosti Basic ugovora, Standard će vam dodatno pružiti Teknoxgroup uslugu servisa i održavanja, kao i tehničke inspekcije i stručne konsultacije, tako da možete bolje da upravljate zastojima i planirate troškove rada vaše mašine. Opcija Standard takođe uključuje korištenje Cat fluida koji produžuju životni vijek komponenti.

PREMIUM CVA UGOVOR UKLJUČUJE:

 • Originalne Cat dijelove sa profesionalnim servisom
 • Premijum garanciju
 • Teknoxgroup praćenje stanja mašine
 • Uvid u rad mašine i dokumentaciju
 • Teknoxgroup inspekciju
 • Teknoxgroup SOS analizu Cat fluida

Uz sve prednosti opcije Basic i Standard ugovora, opcija Premium vam može dodatno pružiti sveobuhvatnu zaštitu opreme tokom trajanja CVA ugovora. Ova opcija uključuje podatke naprednog praćenja rada mašine, izvještaje i stručne konsultacije. Prilikom kupovine nove opreme, za određene modele mašina uz potpisivanje ovog CVA ugovora dobijate “Premijum” paket garancije i garantovanu potrošnju goriva. Ovaj garantni paket u trajanju od 3 godine (do 6.000 sati) pokriva pogonski sklop, hidrauliku, tehnološke komponente, elektroniku, kabinu, kočnice, upravljanje i suspenziju – pružajući vam najveću raspoloživu zaštitu od nepredviđenih troškova popravki tokom trajanja ugovora. Uz redovno održavanje i kontrolu rada mašine, Premium CVA ugovor vam tako osigurava i dodatnu zaštitu mašine u slučaju neplaniranih popravki.

Sa postojećim raznovrsnim opcijama najbolji sljedeći korak je rad sa vašim Teknoxgroup BH predstavnicima. Oni mogu da vas upute u faktore koji su jedinstveni za posao koji obavljate i preporuče vam najbolje rješenje. Posjetite teknoxgroup.com/ba ili se obratite na Teknoxgroup BH d.o.o. za više informacija.

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE