spot_img

Dan otvorenih vrata kompanije Heidelberg Materials Cement BiH

Ponovo sa vama

  • Heidelberg Materials Cement BiH (ranije Tvornica cementa Kakanj) ponovo organizira svoju tradicionalnu manifestaciju Dan otvorenih vrata
  • Bogat i zanimljiv dječji, sportski i revijalni program
  • Donacija školi u iznosu od 30.000 KM

Nakon nekoliko godina pauze, Heidelberg Materials Cement BiH (HM Cement BiH) u svojoj tvornici cementa u Kaknju ponovo organizira Dan otvorenih vrata, manifestaciju kojoj se raduje i u kojoj učestvuje više hiljada posjetilaca svih generacija. HM Cement BiH Dan otvorenih vrata organizira od 2002. godine i ovaj događaj postao je porodični dan pun druženja, takmičenja i zabave.

Kao i ranijih godina, sve posjetitelje očekuje bogat i zanimljiv program, koji se kompletan odvija u parku kakanjske cementare. Posebna pažnja posvećena je aktivnostima za najmlađe koji će imati priliku da plešu, pjevaju, crtaju, i takmiče se u raznim zabavnim igrama. Pored toga, tu su i mnogobrojna sportska takmičenja u kojima svi učesnici dobijaju poklone, a oni najbolji osvajaju vrijedne nagrade.

Ovim povodom HM Cement BiH donirat će sredstva za pomoć školarcima Kaknja i to Osnovnoj školi „Mula Mustafa Bašeskija“ Kakanj. Pomoć je namijenjena za rekonstrukciju fiskulturne sale kako bi 1.000 učenika ove škole moglo u boljim uslovima pohađati nastavu tjelesnog odgoja. Za ovu svrhu HM Cement BiH donira 30.000 KM.

Pozivamo vas da zajedno s našim radnicima i građanima Kaknja uživate u ovogodišnjem programu Dana otvorenih vrata, te o istom izvijestite javnost putem svog medija. Molimo vas da potvrdite dolazak svoje ekipe i predstavnika. Vidimo se 29. 6. 2024!

Program Heidelberg Materials Cement BiH d.d. Kakanj
Dan otvorenih vrata 2024.
Datum i vrijeme: 29. 6. 2024. od 9:30 do 14:00 sati
Lokacija: Kakanj, Selima ef. Merdanovića 146
HM Cement BiH
Vrijeme/Aktivnost
9:30 Otvaranje glavne kapije
9:30 – 14:00 Aktivnosti za djecu: igra, ples, crtanje, slikanje, gumeni grad, lopte na vodi, baloni, gigantske igre, igre preciznosti, druženje s maskotama
10:00 Početak turnira u mini nogometu, odbojci na pijesku, street basketu i nogometu za radnike
10:00 Igre spretnosti
10:30 Početak biciklističke utrke
10:35 Kick Band
10:45 Dodjela donacije O.Š. „Mula Mustafa Bašeskija“ Kakanj
10:50 Početak kros utrke
11:00 Kike Show
11:00 Kolo sreće
11:30 Utrka beba
12:00 Nastup članica kluba ritmičke gimnastike „Pirueta“
12:20 Kick Band
12:30 Kike Show
Organizator zadržava prava izmjene programa.

 

O Heidelberg Materialsu u BiH

Kompanija Heidelberg Materials Cement BiH vodeći je bosanskohercegovački proizvođač visokokvalitetnih tipova cementa, a od 2000. godine i član njemačke prestižne kompanije Heidelberg Materials, jednog od najvećih proizvođača građevinskih materijala na svijetu. U protekle dvadeset četiri godine u proizvodnju cementa i povezane djelatnosti uloženo je više od 250 miliona KM. Heidelberg Materials Cement BiH vlasnik je kompanije Heidelberg Materials Beton BiH, kompanije za proizvodnju i distribuciju betona, koja ima šest betonara u Sarajevu, Zenici, Lukavcu, Banjaluci i Mostaru, te kompaniju Heidelberg Materials Beton Hrvatska sa sedam betonara u Republici Hrvatskoj. Ovlašteni uvoznik cementa za Hrvatsku je kompanija Heidelberg Materials Cement Hrvatska.

 

Dodatne informacije:

www.facebook.com/HMCBiH
www.heidelbergmaterials.ba/bs/DOV2024

Emina Dedić
stručnjak za komunikacije i DOP
Tel.:+387 32 557 552
E-mail: emina.dedic@heidelbergmaterials.com

Nadina Kulović
asistent direktora i specijalist za marketing
Tel.: +387 32 557 502
E-mail: nadina.kulovic@heidelbergmaterials.com

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE