DEMAG M Prozori I Vrata

Najbolji dobavljači u svijetu i pažljiv proizvodni proces učinili su brand “Demag – M prozora i vrata” prepoznatljivim širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Njemačke, Irske i Švicarske.

Posebnim pristupom u proizvodnji, te s odabranim dobavljačima stvorili smo brend „DEMAG – M prozori i vrata“ koji je prepoznatljiv širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Njemačke, Irske i Švicarske. Naša proizvodnja je kompletno automatizovana, te kompjuterski vođena CNC mašina, a proizvodni program je zasnovan na primjeni i ugradnji vrhunskih PVC i ALU profila, brtvi i okova čime se dobiva stolarija sa odličnom toplinskom i zvučnom izolacijom.

 

DEMAG-M Partneri

Zašto DEMAG – M?

 

– Iznimno pristupačne cijene

Otvori izrađeni od najboljih svjetskih profila njemačke kompanije VEKA AG sa cijenama prilagođenim kupovnoj moći ljudi u Bosni i Hercegovini. Kvaliteta nikada nije bila jeftinija

– Iznimno brza izrada

Posjedujemo najbolju tehnologiju dostupnu na tržištu, kao i znanje u radu sa njom. Naš tim sa dugogodišnjim iskustvom iznimno brzo obavlja ugradnju naših kvalitetnih proizvoda.

– Precizna izrada bez grešaka

Kroz sve ove godine usavršavanja i usvajanja najnovijih tehnologija dostupnih u svijetu ponosni smo uniformisanom kvalitetom izrade naših proizvoda i njihovom dugotrajnošču.

– Referentni objekti

Naši klijenti su naša najbolja reklama i dokaz kvalitete našeg rada. Iznimno nam je drago da kroz sve ove duge godine proizvodnje nismo imali nezadovoljnog kupca.

 

Naši profili

Kao certificirana kompanija i specijalizirana za izradu prozora od VEKA profila rado ćemo Vam pružiti pouzdane i kompetentne odgovore na sva pitanja u vezi sa prozorima i vratima. Oslonite se na naše dugogodišnje iskustvo u proizvodnji.

VEKA AG NJemački profili

Za stambene i poslovne prostore

VEKA EFFECTLINE tehnološki ispunjava sve najnovije europske standarde kvalitete, a pritom je veoma ekonomičan.

Dizajn, kvaliteta i funkcionalnost

VEKA SWINGLINE privlači svojim elegantno zaobljenim ivicama, usklađenim proporcijama i dinamičkoj optici. Novi je profil u ponudi.

Sistem za veliku uštedu energije

VEKA SOFTLINE 82 ispunjava sve zahtjeve sigurnosti, funkcionalnosti i termoizolacije. Stabilnost čak i kod velikih elemenata.

Savršen energetski balans bez premca

VEKA ALPHALINE 90 je uz pomoć kombinacije klasičnog dizajna i efektivne termoizolacije daleko ispred ostalih. Minimalna potrošnja energije.

 

DEMAG – M d.o.o.

Hrašljani 16, 88320 Ljubuški, BiH

Tel: +387 39 849 090

Fax: +387 39 849 091

E-mail: info@demag-pvc.com

Web: www.demag-pvc.com

print