spot_img

Dvije firme u trci za gradnju bolnice u Istočnom Sarajevu

Na javni poziv za izgradnju i opremanje bolnice Istočno Sarajevo javile su se dvije grupe ponuđača, i to firma “Millennium Team” iz Beograda i građevinsko preduzeće “Krajina” iz Banjaluke.

bolnica

Kako su potvrdili u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite RS, 25. jula je obavljeno javno otvaranje pristiglih ponuda.

“Trenutno je u toku evaluacija prispjelih ponuda koja bi trebalo da bude završena u idućih 15 dana”, ističu u Ministarstvu.

Po završenoj evaluaciji, ako ponuđači ispune sve uslove, biće izbrana firma koja je najprihvatljivija za realizaciju ovog projekta. Potom će, kako dodaju u resornom ministarstvu, pokrenuti postupak ugovaranja.

Tender za izgradnju i opremanje bolnice u Istočnom Sarajevu raspisan je 8. juna ove godine, a vrijednost ovog projekta je 50 miliona maraka.

U okviru bolnice biće izgrađeno i opremljeno 10.000  kvadratnih metara novog objekta. Predviđena je rekonstrukcija 4.000 kvadratnih metara prostora namijenjenog za ambulantni tretman pacijenata, dijagnostičke procedure i kuhinju.

 

Glas Srpske

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE