spot_img

Euro Roal d.o.o. – jedan od vodećih distributera arhitektonskih-građevinskih sistema kao i obojenih profila za industrijsku namjenu

Sa ukupno četiri odjela u firmi koje djeluju kao zasebne cijeline u mogućnosti su sa širokim industrijskim i arhitektonskim – građevinsnkim asortimanom, te brzim logističkim rješenjima ponuditi kupcima u optimalnom vremenu najkvalitetnije materijale.

 

Kompanija Euro Roal d.o.o. Doboj jug je na tržištu Bosne i Hercegovine i Hrvatske  prepoznatljiva kao jedan od vodećih distributera arhitektonskih-građevinskih sistema kao i obojenih profila za industrijsku namjenu. Firma Euro-Roal d.o.o. Doboj Jug je članica grupacije HIFA-OIL d.o.o.Tešanj.Euro Roal je svoje poslovanje diverzificirao u dva pravca. Prvi prvac obuhvata prodaju „Industrijskog asortimana“ u šta spadaju Odjel “Inox, Aluminija industrija, sa bakrom, bronzom i mesingom“.Drugi pravac je prodaja “Arhitektonskog – Građevinskog asortimana“ u koji se ubrajaju Odjel „Aluminij Arhitektonski sistemi“,  „Odjel PVC LB.Profila , Okova,Polikarbonata, Plexiglasa , Forexa i WPC Deckinga “, kao i Odjel prodaja dijelova za Sekciona garazna vrata.“

Sa ukupno četiri odjela u firmi koje djeluju kao zasebne cijeline u mogućnosti smo sa širokim industrijskim i arhitektonskim – građevinsnkim asortimanom, te brzim logističkim rješenjima ponuditi kupcima u optimalnom vremenu najkvalitetnije materijale.
Društvo djeluje na još dva prodajna mjesta sa podružnicama u Hadžićima-Sarajevo kao i sa podružnicom u Cazinu, početkom 2020 godine otvorena je firma u Hrvatskoj – Zagrebu sa vlastitim Lagerima na adresi Lucko Stupničle Šipovine – Euro Roal doo Zagreb.

Euro-Roal

  • Sarajevska br.1774203 Doboj Jug
  • Tel.: +387 (0) 32 692 518
  • E-mail: info@euroroal.ba

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE