Euro Roal dobio zastupništvo za Beninca Italija

Euro Roal i Beninca Italija dogovorili strateško partnerstvo za prodaju automatike na tržištu Bosne i Hercegovine

Euro Roal d.o.o. Doboj Jug jedan od vodećih distributera u prodaji aluminijskih, inox , PVC LB.Profila, sekcionih vrata, okova i ostali obojenih metala, potpisao je strateški ugovor o zastupništvu sa Beninca Group iz Italije za prodaju automatskih sistema i motora za zatvaranje/otvaranje kapija i sekcionih vrata.

Beninca Gruoup je jedan od najstarijih proizvođača u Italiji i lider na tržištu, a specijalizirani su za proizvodnju automatike za različite namjene.

“Saradnja i zastupništvo sa Beninca Group obuhvata vrlo tražen asortiman, kao što su motori za sekciona vrata (kućni i industrijski ), te motori za krilne i klizne kapije. Ostale brendove planiramo uvoditi u periodu koji je pred nama. Radi se o jednoj od najboljih firmi u Evropi kada je u pitanju kvalitet automatike. Euro Roal sa prodajom u dijelovima za sekciona vrata i sistemima za aluminijske ograde ima potrebu ponuditi svojim kupcima i partnerima najbolje od najboljeg. Iz tog razloga smo se odlučili ponuditi tržištu najkvaliteniji brend”, naglasio je Admir Djedović generalni direktor kompanije Euro Roal d.o.o. Doboj Jug.

Ova članica Hifa Grupacije je lider na tržištu i jedan od najvećih distributera aluminijskih konstrukcijsko – građevinskih profila u Bosni i Hercegovini. Svoje poslovanje Euro Roal je diverzificirao u dva pravca. Prvi prvac obuhvata prodaju industrijskog asortimana, u šta spadaju “Odjel Inox, Aluminijska industrija, sa bakrom, bronzom i mesingom“. Drugi pravac je prodaja konstrukcijsko – građevinskog asortimana u koji se ubrajaju “Odjel Aluminij konstrukcije“, „Odjel PVC LB.Profili, Okovi, Polikarbonati, Plexiglas Forex i WPC Deckinga“, kao i “Odjel dijelova za sekciona garažna vrata”.

Mi Potpuno Vjerujemo U Kvalitet

Firma Euro-Roal d.o.o. je osnovana krajem 2010. godine, sa sjedištem i skladištem u Matuzićima, općina Doboj Jug. Osnovna djelatnost firme je posredovanje u trgovini aluminijskim profilima,nehrđajućim čelicima – Inoxom, građevinskim okovima, PVC profilima LB.Profile, Polikarbonatnim pločama, Pleksiglasom i MACO Okovima. Sjedište firme Euro-Roal sa zatvorenim skladišnim prostorom od 4500 m² nalazi se u mjestu Karuše (u blizini kompleksa benzinskih pumpi HIFA, a u sklopu objekta EURO-METALA) uz magistralni put M17 Doboj-Sarajevo, općina Doboj Jug.

Društvo djeluje na još dva prodajna mjesta sa podružnicama u Hadžićima-Sarajevo kao i sa podružnicom u Cazinu. Izgradnjom veleprodajne i maloprodajne mreže kupaca, sa uspostavljanjem dugoročnog odnosa na obostrano zadovoljstvo postajemo prepoznatljivi u poslovnom okruženju. Kako bismo odgovorili savremenim tržišnim kretanjima i kako bismo obezbjedili ustaljen kvalitet, aluminijski profili koje prodajemo su sistem kvaliteta ISO 9001:2000, a posjeduju i ekološki standard ISO 14001:2000 te posjeduju CE znak, što omogućava izvoz gotovih proizvoda u zemlje Evropske unije.

 

 

EURO ROAL d.o.o.
Sarajevska br.17, 74203 Doboj Jug
+387 (0) 32 692 518
+387 (0) 32 692-518
info@euroroal.ba

print