spot_img

Firma Emirates: Prioritet je obogaćivanje sadržaja oko Sunnylanda

Nakon nedavnih vijesti da će firma Emirates na Zlatištu graditi vile i apartmane, direktor te firme, šeik Mohammed bin Saqr Al Qasimi rekao je da za sada nije siguran hoće li zaista i doći do te investicije. Rekao je da je prioritet obogatiti sadržaje oko Sunnylanda – izgraditi igralište za djecu, kao i stijene za penjanje.

sunnyland
– Imamo jako puno ideja, ali je prioritet uvođenje novih sadržaja u Sunnyland. Moja ideja je da ovo bude prostor koji će biti namijenjen svima pa čak i ako u pitanju budu vile, ja mogu obećati da će naši prvi gosti biti građani BiH – rekao je on.

Al Qasimi dodaje da ima u planu i investicije na drugim lokacijama, prije svega na Igmanu, u modernizaciju i širenje hotela Feri.

– I ne samo hotel, biće tu multifunkcionalni sadržaji, zdravstveni hotel sa lječilišnim turizmom. Želimo razvijati segment sportskog i zdravstveno-lječilišnog turizma. O vrijednosti investicije još uvijek ne mogu govoriti jer će ona u krajnjem zavisiti i od olakšica na koje računamo – zaključio je Al Qasimi.

 

 

faktor

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE