Naslovnica Home Firmama iz BiH ponuđen po besplatan štand na nekom od sajmova u...

Firmama iz BiH ponuđen po besplatan štand na nekom od sajmova u Tajvanu

Predstavički ured Tajvana u Mađarskoj uputio je poziv Vanjskotrgovinskoj komori Bosne i Hercegovine i ponudio po jedan besplatan štand (9m2) za izlaganje na bilo kojem međunarodnom sajmu na Tajvanu u toku 2016. godine.
taiwan
Lista svih sajmova kao i detaljne informacije o svakom pojedinačnom sajmu na Tajvanu mogu se pogledati na web stranici https://www.taiwantradeshows.com.tw.

Na prošlogodišnjem 25. međunarodnom sajmu hrane “Food Taipei” koji se od 24. do 27. juna održavao u Taipeiu, Vanjskotrgovinska komora BiH kataloški predstavila poljoprivrednu i prehrambenu industriju Bosne i Hercegovine.

U okviru navedenog Sajma, održano je još nekoliko podsajamskih manifestacija kao što su Sajam prehrambene tehnologije, Sajam tehnologije za pakiranje hrane, Sajam hotelijerstva i kulinarstva i Sajam halal proizvoda.

Prošlogodišnje iskustvo pokazalo je da tajvanske firme, bar kada je riječ o prehrambenim proizvodima, najveće interesovanje pokazuju za uvoz vina, sireva, konditorskih proizvoda, meda, ljekovitog bilja, eteričnih ulja te voća i povrća.

Izvor:eKapija

Novosti

Poslovni objekat ’’Mia Dorćol’’ – na uglu ulica Mike Alasa i...

0
Veoma važna činjenica je ta da se preklopilo takvo nastojanje sa željom investitora Nikole Lazića i firme Granit Invest, da objekat na savremen način,...

Polimer beton

Sika MonoTop® MALTERI ZA SANACIJU BETONA

Bajkovita vikendica na Vlašiću

Povezani članci

-

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime