spot_img

Fontana na Slaviji trebe da bude završena do maja

fontana-na-slaviji-trebe-da-bude-zavrsena-do-maja-3103

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je jučer (30.03.2017) da Direkcija za građevinsko zemljište kontroliše izvođače radova na fontani na Slaviji, koja bi trebalo da bude završena do maja.

– U aprilu kreću radovi na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja, Ruzveltove i Slavije i do kraja slijedeće godine imaćemo potpuno završen taj dio. Imaćemo i novu fontanu na Slaviji, zatim novi park između Slavije i Kralja Milutina i to će zaista biti nešto čime će se Beograd ponositi – rekao je on gostujući na Studiju B.

– Svi treba da se radujemo kada se nešto dobro radi u ovom gradu, počevši od radova na fontani na Slaviji, od toga da se u ovom trenutku uređuje skoro stotinu fasada, da se centar grada pretvara u pješačku zonu, da Beograd ima 500 kranova, jer to znači da se ovaj grad gradi i ja mislim da to nisu politička pitanja – rekao je Vesić.

Gradski menadžer je istakao i da se sve zemlje raduju investitorima koji su svuda i uvijek dobrodošli, dodavši da u Srbiji u ovom trenutku najviše investiraju Kinezi i Arapi.

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE