Naslovnica Home General Logistic gradi logistički centar u Sarajevu

General Logistic gradi logistički centar u Sarajevu

Kompanija General Logistic nedavno je počela izgradnju logističkog centra u Sarajevu (u blizini zgrade Sarajevogasa).

objekat33

Iz menadžmenta kompanije General Logistic kažu kako se sa izgradnjom počelo na osnovu zahtjeva klijenata i njihovih logističkih partnera iz Europe i šire.

“U ovom trenutku, naš posao i razvoj traži nove, veće kapacitete od postojećeg, tako da smo u fazi izgradnje novog logističkog centra koji će zadovoljiti sve to navedeno, te pratiti savremene logističke standarde. Definitvno, imaćemo moderni logistički centar kakav imaju naši partneri u Sloveniji, Austriji, Holandiji i šire”, kažu u kompaniji General Logistic.

Ukupna korisna povšina logističkog centra će biti 4.000 m2.

“Ovaj prostor uključuje carinsko skladište, regalno skladište, skladište roba široke potrošnje, animalnog porijekla, ADR materija, hemikalija, te značajan dio kancelarijskog prostora koji će biti na raspolaganju klijentima koji žele da imaju sve na jednom mjestu”, pojašnjavaju u kompaniji General Logistic.

Ukupna investicija je budžetirana sa tri miliona maraka, a objekat je planirano da se otvoriti u septembru ove godine.

Novi objekat će imati optimalnija logistička rješenja, što će olakšati poslovanje klijentima kompanije General Logistic koja svoju poslovnu filozofiju gradi na stalnom rastu, te zadovoljnom zajednicom, klijentima i uposlenicima.

Osim ovoga projekta u menadžmentu kompanije kažu kako planiraju modernizirati svoje usluge i ulagati u znanje uposlenih.

“Takođe, planiramo širiti našu mrežu poslovnih partnera u Europi i šire. To je za nas, isto tako vrlo važna investicija”, zaključuju u kompaniji General Logistic.

 

akta.ba

Novosti

Kako izračunati količinu čelika za ploču, temelj i stub?

0
Procjena količine čelične armature za betonsku ploču, temelj i stub, grede itd. presudna je za procjenu troškova gradnje.  Projektni crteži koriste se kao osnova...

Related News

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime