spot_img

GeoINOVA: Sva jednostavna rješenja počinju velikim idejama

U saradnji sa TeamCAD-om d.o.o. iz Beograda pružamo najbolje edukacije na teritoriji Bosne i Hercegovine.

INOVA, kao regionalni lider na području CAD i GIS rješenja u oblastima telekomunikacija, elektro mreža, saobraćaja, prostornog uređenja, urbanizma, ekologije i geodezije, predstavlja grupaciju koju čine 3 firme sa sjedištima u Beogradu, Banjoj Luci i Ljubljani.

Ono što nas izdvaja od drugih jesu inovativna rješenja koja traju već 20 godina: integracija CAD i GIS alata i razvoj temeljne IT podrške procesima planiranja, projektovanja, održavanja i upravljanja prostorom u cjelini i pojedinačnim infrastrukturnim sistemima.

Danas smo partneri sa više od 400 kompanija, organizacija i uprava. Domenska znanja u kombinaciji sa originalnom topologijom, te web, on site i mashine learning tehnologijama su kreirala sofisticirane ekspertne sisteme.

Posebno ističemo partnerstvo sa najvećim kompanijama na području tehničkog softvera i baza podataka: Autodesk Preferred Industry Partner i Oracle gold partner, ali sa vlastitim brendovima: INOVA TeleCAD-GIS, INOVA RoadCAD-GIS, INOVA AreaCAD-GIS, INOVA ElectroCAD-GIS.

GeoINOVA d.o.o. Banja Luka je ovlašteni reseller Autodesk proizvoda više od decenije, a za to vrijeme isporučili smo Autodesk softvere u preko 160 privatnih, javnih kompanija i institucija u Bosni i Hercegovini. Sa ubjedljivo najboljim referencama, sa ponosom ističemo da smo najstabilniji i najefektivniji reseller u Bosni i Hercegovini. Sertifikovani smo Autodesk centar za obuke koje su namijenjene pojedincima, kompanijama i organizacijama. U saradnji sa TeamCAD-om d.o.o. iz Beograda pružamo najbolje edukacije na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Sva jednostavna rješenja počinju velikim idejama – to smo mi – INOVA

Popularno

Copyright- 2021 | m-Kvadrat Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.