Naslovnica Home Gradačački "BalegeM" gradi kružni tok u Modriči

Gradačački “BalegeM” gradi kružni tok u Modriči

U Modriči je počela izgradnja kružnog toka u koju će iz budžeta opštine za kapitalne investicije biti uloženo oko 70.000 KM, rekao je Srni načelnik Odjeljenja za urbanizam, komunalnu djelatnost i ekologiju Jovan Mišić.

Mišić je istakao da će izgradnjom raskrsnice sa kružnim tokom biti stvoreni uslovi za brže i sigurnije odvijanje saobraćaja, te smanjene gužve ujutro i na kraju radnog dana, kao i u vrijeme sportskih događaja.

„Radovi su počeli u ponedjeljak, a rok za izgradnju raskrsnice je 45 dana. Izođač radova je preduzeće ‘Balegem’ iz Gradačca u Federaciji BiH, dok je projektnu dokumentaciju izradilo preduzeće ‘ATPI’ iz Doboja“, rekao je Mišić.

On je napomenuo da je opština ovu kapitalnu investiciju planirala u prošloj godini, a da su zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa radovi pomjereni za ovu godinu.

Mišić je pozvao vozače i druge uečsnike u saobraćaju na strpljenje i povećanu opreznost, pošto će se radovi, do faze asfaltiranja, odvijati pod saobraćajnim opterećenjem, odnosno bez zatvaranja ulica.

Kružni tok će imati unutrašnji radijus od 16 metara, sa saobraćajnom trakom širokom osam metara i biće prvi kružni tok na prostoru opštine Modriča.

Novosti

Poslovni objekat ’’Mia Dorćol’’ – na uglu ulica Mike Alasa i...

0
Veoma važna činjenica je ta da se preklopilo takvo nastojanje sa željom investitora Nikole Lazića i firme Granit Invest, da objekat na savremen način,...

Polimer beton

Sika MonoTop® MALTERI ZA SANACIJU BETONA

Bajkovita vikendica na Vlašiću

Povezani članci

-

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime