spot_img

Grakop – „GRADITELJ VAŠIH PUTEVA“

Grakop d.o.o. Kiseljak je  kompanija koja već 22 godine predstavlja primjer uspješnog i kontinuiranog  rada i razvoja u građevinskom sektoru u Bosni i Hercegovini.

Kompanija je smještena u Kiseljaku, Gromiljak bb, na oko 25.000m2 prostora gdje se nalaze:

  • Upravna zgrada,
  • Tehnički pregled vozila,
  • Benzinska pumpa,
  • Radionica za servisiranje vozila i mašina,
  • Prostori za skladištenje opreme i materijala.

Misija postojanja i poslovanja kompanije GRAKOP d.o.o. ostvaruje se zadovoljenjem potreba i želja zainteresovanih strana za procese izrade na građevinskim objektima, projektima u oblasti niskogradne i uslugama.

Zaposleno osoblje i vlasnici svoje interese ostvaruju kroz postizanje potpunog zadovoljstva korisnika proizvoda i usluga uz zadovoljavanje potreba društvene zajednice i interesa poslovnih partnera GRAKOP d.o.o. u tržišnom konceptu poslovnih odnosa.

Prepoznatljivi smo po kvaliteti usluge i radova,  sa stalnom tendencijom da postižemo najbolje rezultate i kvalitet za naše klijente i građane – jer Grakop je  „GRADITELJ VAŠIH PUTEVA“ .

Grakop d.o.o. trenutno zapošljava oko  120 radnika. Visoko-obrazovani kadar kompanije, u velikom broju čine raniji stipendisti Grakop-a, među kojima su inžinjeri, pravnici i ekonomisti.

Uprava kompanije se trudi odgovoriti potrebama i interesima svakog zaposlenika, čime gradimo klimu saradnje, povjerenja i pripadnosti, a zadovoljan zaposlenik i timski rad ključ su uspjeha naše kompanije.

Grakop d.o.o. je društveno- odgovorna kompanija koja svoje resurse svih proteklih godina usmjerava na razvoj programa i projekata namjenjinih mladima, razvoju obrazovanja , kulture i sporta, te brojnim humanitarnim aktivnostima.

 

GRAKOP d.o.o.

Adresa: Gromiljak b.b. Kiseljak, BiH

Tel.:  +387 30 872 219

Fax:  +387 30 872 216

e-mail: grakop@grakop.ba

web: www.grakop.ba

m-Kvadrat

 

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE