spot_img

Hidraulički strojevi za savijanje lima HKS-Cs Prof

Hidraulički strojevi za savijanje lima HKS-Cs Profi su opremljeni s automatskima škarama, graničnicima za pomak lima i zaslonom na dodir. Cs softver omogućuje jednostavan ručni način i automatski rad sa NC programiranjem. Sa memorijom do 200 različitih programa, stroj zadovoljava zahtjeve klasičnih i velikih proizvođača. Letva za savijanje lima je dodatno ojačana šta omogućuje veću preciznost savijanja.

Strojevi se preko hidrauličke pumpe pokreću elektro motorom, koji pomoću frekvencijske regulacije omogućuje bolju dinamiku savijanja.

Cs Računalo

Računalo s izborom automatskog ili ručnog načina, s izuzetno jednostavnim NC programiranjem i zaslonom na dodir. U automatskom načinu moguće je pohraniti do 200 različitih programa
koji mogu sadržavati do 40 koraka.

Profi konzolne ruke i Kolutne škare

Svi strojevi HKS-Cs Profi opremljeni su Profi konzolnim rukama. One su jače, šire i omogućuju radnu dubinu od 1.150 mm. Kolutne škare kreću s hidrauličkim motorom i prijenosom snage putem čeličnog užeta.

Pomična masa

Sustav za pomak lima na električni pogon sa prednjima pomičnim naslonom i stražnjom fiksnom naslonom. Položaj graničnika se mjeri preko mjerne trake.

 

 

Strojegradnja SAS Arzenšek Stanko s.p.
Krtince 11c 3241 Podplat

T: +386 (0)3 810 41 10
F: +386 (0)3 810 41 11
M: +386 (0)41 667 473

info@strojegradnja-sas.si

Popularno

Copyright- 2021 | m-Kvadrat Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.