spot_img

Hrvatska obrtnička komora na 23. Generalnom bh. sajamu ZEPS 2016

Hrvatska obrtnička komora potiče i organizira poslovne susrete hrvatskih obrtnika i poduzetnika s obrtnicima i poduzetnicima ostalih zemalja putem organiziranja prezentacija i poslovnih razgovora.

zeps

Promidžba obrtnika kroz organizirani nastup na sajmovima provodi se putem zajedničkog nastup obrtnika ovisno o iskazanom interesu za pojedine sajmove od strane obrtnika, područnih obrtničkih komora te udruženja obrtnika.

Na Generalnom BH sajmu ZEPS u Zenici Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup svojih članova i u 2016. godini, a prvi nastup na sajmu u Zenici bio je organiziran 2002. godine.

Radi se o važnom sajmu u Bosni i Hercegovini, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga, sklapanje novih poslovnih kontakata i poslova kao i informiranje o ponudi izlagača iz Bosne i Hercegovine i drugih država sudionica sajma.

Nastup na sajmu u Zenici je važan iz razloga što hrvatski poduzetnici mogu:

–              Kvalitetno predstaviti svoje proizvode i usluge posjetiocima sajma, ali i ostalim izlagačima na sajmu ZEPS,

–              Mogu sklopiti nove poslovne kontakte, predstaviti novu ponudu usluga i proizvoda direktno potencijalnim kupcima i partnerima,

–              Mogu provjeriti da li su kvalitetom i cijenom pravilno pozicionirali svoje proizvode na tržištu te

–              Provjeriti što nudi konkurencija i po kojoj cijeni direktno na sajmu.

Hrvatska obrtnička komora proteklih je godina na sajmu ZEPS u Zenici prezentirala bilo proizvodima, bilo promotivnim materijalima 183 hrvatskih obrtnika i poduzetnika od kojih je velik broj našla poslovne partnere ne smo na tržištu Bosne i Hercegovine već i šire, a praksa prezentacije članova Komore nastavlja sa i u 2016. godini. Tome je pridonijela poslovna suradnja sa Obrtničkom komorom Federacija Bosne i Hercegovine , Obrtničkom komorom Zeničko-dobojskog kantona i Obrtničkom komorom Tuzlanskog kantona, sa kojima Hrvatska obrtnička komora njeguje dobru poslovnu suradnju i planira i nadalje surađivati na poslovnom povezivanju članova i zajedničkoj promociji obrtništva dviju zemalja.

Na izložbeno-informativnom štandu Hrvatske obrtničke komore prezentirati će se u najvećoj mjeri proizvodni obrti (obrada metala, proizvodnja proizvoda od metala, obrada plastičnih masa, strojogradnja, komponente u proizvodni auto-dijelova, lijevanje metala…), ali neće biti zapostavljeni ni tradicijski obrti niti stari zanati i ručni rad koji će biti predstavljeni putem uzoraka proizvoda i kvalitetnih promotivnih kataloga.

Na štandu će posjetiteljima biti predstavljen novi poslovni CD Hrvatske obrtničke komore „Poslovne informacije 2016“, katalozi tradicijskih obrta, metaloprerađivača i građevinske industrije, a posjetiteljima štanda će na raspolaganju biti i dežurni djelatnik Hrvatske obrtničke komore za sve upite vezane uz hrvatsko obrtništvo i rad Komore.

 

akta.ba

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE