spot_img

ICD iz Dubaija zainteresovan za gradnju hotela u Sutomoru

Državni investicioni fond iz Dubaija, “Investment Corporation of Dubai” (ICD), koji je od nedavno vlasnik “Porto Montenegra”, zainteresovan je da bude partner u gradnji “Papan rizorta”, prvog hotela sa pet zvjezdica na sutomorskoj rivijeri.
hotel dubai
To je potvrdio Nikola Papan, vlasnik lokacije između Raca i Zelenog pojasa u Sutomoru, gdje treba da bude izgrađen hotel.
– Dobijanje građevinske dozvole za gradnju hotela i promocija našeg idejnog projekta za “Papan rizort” izazvala je interesovanje, i sad pregovaramo sa investitorima iz Dubaija koji su kupili “Porto Montenegro”. Očekujem da se razgovori završe na obostrano zadovoljstvo – kazao je Papan.
On je podsjetio je da je u pitanju prva dobijena građevinska dozvola za gradnju hotela sa pet zvjezdica od Ulcinja do Budve.
Lokacija je na samoj obali, a projekat je osmislio beogradski arhitekta Zoran Petrović.
– Kada se posmatra sa mora, budući hotel liči na brod. Ako ga posmatrate sa magistrale, liči na galeba raširenih krila – objasnio je Papan, dodajući da je projektno rješenje bilo na štandu Crne Gore na sajmu u Milanu.
Objekat će imati 1,7 hiljada metara kvadratnih, osam ekskluzivnih apartmana, četiri depadansa, spa centar, otvoreni bazen i ostale sadržaje, čime će se unaprijediti turistička ponuda ovog dijela obale.
Zavisno od ishoda pregovora sa zainteresovanim investitorima znaće se početak radova, a planirano je da hotel bude završen do kraja naredne godine.
seebiz.eu

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE