Isaa kamini: Kvalitet plaćate samo jednom

Isaa kamini su vaš siguran izbor za kvalitetu i dugotrajnost

ISAA Kamini d.o.o. obiteljska je firma osnovana početkom 2007. godine u Jelahu, gdje se i danas nalazi sjedište i izložbeni salon firme, i koja se vrlo brzo nametnula kao jedna od vodećih u području kamina i popratne opreme u Bosni i Hercegovini. Bavimo se prodajom, projektovanjem, izradom i montažom kamina, a u našoj ponudi možete pronaći sve od klasičnih kamina i ložišta do komada najmodernije tehnologije, plinskih ložišta, krušnih peći za privatne i ugostiteljske objekte i još mnogo toga. Generalni smo zastupnici za Bosnu i Hercegovinu dvije vodeće firme u Europi u proizvodnji kaminskih ložišta, njemačkog Spatherm-a i češkog Bef Home-a. Naša želja uvijek je bila toplinu ognjišta i obiteljskog zajedništva donijeti u svaki dom i vjerujemo da već dugi niz godina u tome i uspijevamo.

Iz ponude izdvajamo:
Kamine,
plinska ložišta ‘’DRU’’,
krušne peći.

Šta su krušne peći?

Krušne peći “ISAA” su spoj tradicionalnog načina izrade, znanja, iskustva i inovativnog pristupa vodećeg evropskog proizvođača krušnih peći – francuskog branda „Four Grande Mere“. Savršeno su rješenje za pripremu svih vrsta jela: pizze, lasagne, plodovi mora, grill, … U ponudi firme Kamini Isaa nalazi se više vrsta krušnih peći, odaberite model prema svojim potrebama.

Zašto odabrati krušnu peć „ISAA“ ?

Šamot, pečena vatrostalna drobljena glina, osnovni je sastojak naših krušnih peći. Vlaknasta armatura u strukturi kupole izrađena je od nehrđajućeg čelika koji ne puca. Svaki od materijala podvrgnut je strogoj kontroli izrade. Krušna peć Isaa otporna je na temperature veće od 1250 stepeni celzijevih a vrlo dobro podnosi i smrzavanje. Izrada od plemenitih materijala osigurava dug vijek trajanja svim našim modelima.

Ekonomičnost i zaštita okoline

Okrugle i spuštene krušne peći „Isaa“ osiguravaju dobru homogenost pečenja, učinkovito zračenje topline i izvrsno raspoređivanje topline za optimalni učinak.Zbog paraboličnog oblika stropa i dobre izolacije, smanjena je potrošnja drva najmanje 30% u odnosu na klasičnu krušnu peć. Drvo je izvor obnovljive energije, a izgaranje drva ne djeluje na efekat staklenika. Materijali korišteni za konstrukciju peći ne zagađuju okolinu. Pečenje u krušnoj peći je ekološki najprihvatljiviji način pripreme hrane.

Jednostavna prilagodba dizajnu prostora
Krušne peći iz naše ponude lako se uklapaju u željeni prostor, a osobni pristup klijentu i mogućnost montaže – ključ u ruke – osiguravaju najbolju moguću suradnju između Vas i naših stručnjaka.

 

KAMINI “ISAA” d.o.o. Sječanska 10, 74264 Jelah, BiH
T: 032/663-434, @: isaa.kamini@gmail.com info@isaa.ba, web: www.isaa.ba

print