spot_img

KAMENI TEPIH: Novi trend u izradi podova

Kameni tepih je novi trend u izradi podova. Odlikuje ga izuzetna otpornost na vanjske uticaje kišu, snijeg i mraz. Može se ugraditi na sve vrste podloga, pa čak i na staru keramiku.

Nastaje tako što se prirodni agregat, kamen različite granulacije i boje po želji, miješa sa eposkidnim vezivom. Kameni tepih se vrlo jednostavno održava, dugotrajan je i uvijek ostavlja mogućnost za reparaciju ako je potrebno, za razliku od drugih vrsta podova gdje nije moguća popravka u segmentima. Mogućnost kombinacije više boja agregata i različitog oblika, čini kameni tepih veoma karakterističnim  i dekorativnim.

Prirodni elementi, kao što je kamen, svakom enterijeru i eksterijeru daju posebnu dozu elegancije i stila. Moze se ugraditi čak i u kupatilima, a posebno kada se ugradi u kupatilima hotela, loby barovima, ulazima, terasama isl, odiše luksuzom i neobičnom ljepotom.

Kompletan sistem za izradu kamenog tepiha možete naći kod T&B INVESTMENT d.o.o. adresa Put Famosa 38 Hrasnica, kontakt + 387 33 742 200 e-mail: info@tandbinvestment.com

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE