spot_img

Karakteristike tuš kabina

Kupatilo više i nije kupatilo nego prostor za relaksaciju koja treba da pruži maksimalan komfor, ali i da pretvori ritual tuširanja u momenat lične relaksacije i wellnessa.

Tuš Kabine predstavljaju novi segment poslovanja kompanije „Aquamax line“. Atraktivan, moderan dizajn kvalitetni materijali, prostrane površine za tuširanje, izrada po mjeri su samo neke od prednosti naših tuš kabina.

Sama kupatila dizajniraju se i opremaju za održavanje higijene tijela, ali i duha. Kupatilo više i nije kupatilo nego prostor za relaksaciju koja treba da pruži maksimalan komfor, ali i da pretvori ritual tuširanja u momenat lične relaksacije i wellnessa. Praćenje trendova i upotrijebljenih materijala u dizajniranju kupatila, te višegodišnje iskustvo su osnova svih proizvoda dizajniranih i razvijenih od strane Aquamax tima stručnjaka, kompanije čije tuš kabine moraju imati sljedeće karakteristike:

  • kvalitetni materijali: staklo,okovi,
  • funkcionalnost: zaptivanje,
  • dizajn: atraktivan, moderan.

  1. Staklo

Staklo je sigurnosno kaljeno u debljini 5 i 6 mm što obezbjeđuje izuzetnu čvrstinu i sigurnost. Proces kaljenja povećava otpornost na mehaničko lomljenje stakla do 5 puta. Ako se slomi, kaljeno staklo se rasipa u veoma male komade koji nisu oštri. Staklo koje naša kompanija koristi je visoko kvalitetno, a ivice su mašinski obrađene.

  1. Funkcionalnost

Tuš kabine su prilagođene tuš kadama iz proizvodnog programa „Aquamax line“ koje u kompletu daju maksimalan učinak uz sigurnost od proklizavanja koju liveni sanitarni akril kao visoko kvalitetan materijal obezbjeđuje.

  1. Izrada kabina po mjeri

Mogućnosti za izradu tuš kabina po mjeri su brojne, a Vaša mašta je granica. Više ne morate kupovati tuš kabine sa suvišnim profilima od slabašnih materijala u ponuđenim dimenzijama već tuš kabinu možete prilagoditi Vašim potrebama i željama.

  1. Održavanje

Staklo se tretira pamučnom krpom i tečnim sredstvima koja ne sadrže abrazive, alkohol, acetone I druge agresivne supstance kako se ne bi oštetila glazura stakla i polirani hrom na okovima.

Hromirane površine se mogu čistiti vodom, sapunicom i nježnom pamučnom krpom. Također pomoću sredstva za kamenac koje ćete naprskati na šarke izbjeći ćete eventualnu škripu izazvanu nagomilavanjem kamenca u predjelu šarki.

 

AquaMax Line d.o.o Lukavac

Magistralni put Tuzla-Doboj bb, Sižje 75300 Lukavac, BiH

Tel: +387/ 35 544-900

Fax: +387/ 35 544-900

Web: www.aquamax.ba

 

m-Kvadrat

 

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE