Naslovnica Home Kompanija "Fis" će opremati hotele u Dubaiju i Rusiji?

Kompanija “Fis” će opremati hotele u Dubaiju i Rusiji?

Na nedavno završenom “Sarajevo Business Forumu” kompanija “Fis” pregovarala je sa potencijalnim partnerima za izvoz ili zajedničko ulaganje, kao i za opremanje hotela u Dubaiju i Rusiji. Vlasnik “Fis”-a Pero Gudelj očekuje plodonosnu saradnju, a riječ je o hotelima veće kategorije, gdje bi “Fis” izvozio poluproizvode ili finalne proizvode.
fis_vitez_240315
“Fis” je, kako je kazao Gudelj, postao priznata kompanija koja je pokrenula proizvodnju i nametnula se kao proizvođač namještaja, tekstila, čarapa, te kao trgovac sa 14 prodajnih objekata.

– Ove godine otvaramo tri nova objekta u Mostaru, Doboju i Žepču. Novi objekat od 8.000 kvadrata u Žepču je puno veći i funkcionalniji od onog koji smo dosad imali – istakao je Gudelj.

Gudelj je, takođe, dodao da su upravo završili jednu proizvodnu zgradu od 10.000 kvadrata, te da su uložili 5 mil KM u nove strojeve, gdje će biti smještena proizvodnja isključivo od punog drveta, od domaće sirovine.

 

Oslobođenje

Novosti

Poslovni objekat ’’Mia Dorćol’’ – na uglu ulica Mike Alasa i...

0
Veoma važna činjenica je ta da se preklopilo takvo nastojanje sa željom investitora Nikole Lazića i firme Granit Invest, da objekat na savremen način,...

Polimer beton

Sika MonoTop® MALTERI ZA SANACIJU BETONA

Bajkovita vikendica na Vlašiću

Povezani članci

-

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime