Naslovnica Home Kompanija iz Dubaija kupila Porto Montenegro

Kompanija iz Dubaija kupila Porto Montenegro

Porto Montenegro je dobio novog vlasnika, “Investment Corporation of Dubai” (ICD), koja će dodatno doprinijeti afirmaciji tog nautičko turističkog kompleksa i crnogorskog turizma, izjavio je premijer Milo Đukanović.
porto Montenegro
Đukanović je rekao da je petak, 6. maj, bio veliki dan za Porto Montenegro, Tivat i crnogorski turizam.
– To je samim tim i veoma važan dan za budući ekonomski i ukupni društveni razvoj Crne Gore – rekao je Đukanović na konferenciji u Tivtu povodom potpisivanja protokola o primopredaji Porto Montenegra, saopšteno je iz crnogorske Vlade.
ICD je glavna investiciona korporacija Vlade Dubaija, a Đukanović je zahvalio Piteru Maniku, većinskom akcionaru kompanije “Montport capital”, koja je bila vlasnik Porto Montenegra, na hrabrosti da uđu u taj projekat.
– Nije bilo jednostavno povjerovati prije nešto više od 10 godina da je Crna Gora baš ta destinacija u kojoj je moguće realizovati ovako zahtjevan projekat. Nije bilo jednostavno tokom te decenije savladati sve sumnjičavosti i nepovjerenje domaće javnosti i brojne izazove koje je donijela ekonomska kriza – naveo je Đukanović.
Prema njegovim riječima, Porto Montenegro dobija za vlasnika renomiranu korporaciju, kakva je ICD, koja ovom kupovinom ulazi u svoju najkrupniju investiciju u Evropi.
Na konferenciji je saopšteno da je poslovna tajna iznos za koji je ICD kupio Porto Montenegro.
Capital

Novosti

Pregradni zidovi

0
Pregradni zidovi su vertikalni razdjelnici koji se koriste za razdvajanje unutrašnjih prostora zgrade u prostorije i područja za cirkulaciju poput hodnika. Ovisno o korištenom...

Panel fasade: StoVentec Glas

Koje se skele koriste u građevini

Related News

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime