spot_img

Kompleks ‘Sarajevo Waves’ dobija nove objekte

sarajevo_waves1-1Izgradnja druge stambene jedinice u okviru kompleksa ”Sarajevo Waves” na Ilidži bit će nastavljena u martu.

Kompanija Compact Invest izgradnju stambeno-poslovnog objekata započela je u februaru 2015. godine, do sada je završena jedna stambena zgrada, a radi se na trećoj fazi izgradnje šoping centra.

Kompleks čini pet stambenih zgrada i šoping centar.

“Naša kompanija, Comapct Invest, nakon što je dobila potrebnu dokumentaciju, urbanističku i građevinsku dozvolu nastavlja s radom. Naime u martu 2017. godine planiramo započeti izgradnju druge stambene jedinice”, kazala je Edina Muslić, portparol kompanije Comapct Invest, te dodala da je drugi stambeni objekat većih kapaciteta od prvog te da su i kvadrature stanova pristupačnije potrebama na tržištu.

“Naš rad isključivo je baziran na potrebama kupaca te smo tako i koncipirali sve sadržaje unutar kompleksa. Prirodno okruženje uz rijeku Željeznicu s pogledom na olimpijske planine Igman i Bjelašnicu samo su dio od sadržaja koji imamo. Komfor, kvalitet i sigurnost su ono što očekuje sve naše kupce, a tu je i šoping centar sa svim popratnim sadržajima za ljepotu življenja“, dodala je.

Novu dimenziju stanovanja uskoro će krasiti i druga stambena zgrada, a sve zainteresovane kupce koji se odluče na kupovinu stana u izgradnji očekuje popust od osam posto, poručuju iz Compacta.

Svi objekti rađeni su najkvalitetnijim materijalima a buduće stanare osim jedinstvene valovite arhitekture očekuju i druge pogodnosti u vidu zelene krovne terase, balkona duž cijele fasade, klime, centralnog grijanja, video interfona i garažno mjesto kao poklon kupcu.

Vrijednost kompletnog projekta je 50 milona KM.

Izvor: Akta.ba

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE