Kreativne fasade: Koju poruku želite poslati?

Kreativne fasade: Koju poruku želite poslati

Završno-dekorativni malter i boje Baumit DesignLife

Okolina utiče na fasadu, a svaka fasada utiče na okolinu. Koju poruku želimo poslati našoj okolini? Kada tražite pravu nijansu i teksturu za vašu fasadu, pogledajte oko sebe i potražite nadahnuće. Odaberite tonove koji će prirodno pristajati vašoj fasadi i uskladiti se s okolinom.

Želite li se istaknuti? Ostvarite to dodatnim bojama ili teksturom vašeg maltera. Pustite mašti na volju s kreativnim teksturama Baumit CreativTop.

Dekorativno-završni malter Baumit CreativTop je završni malter za sve namjene s izuzetno jednostavnom primjenom, ručno ili mašinski. Zahvaljujući ovoj karakteristici može se koristiti kao dekorativno-završni malter na toplinskoj izolaciji, ali i na starim i novim mineralnim malterima i estrisima, na betonskim i renoviranim malterima. Ovaj se malter isporučuje u 6 različitih tekstura koje se mogu međusobno kombinirati.

Jedinstveni izgled

Kombinacija maltera CreativTop s opcijama oblikovanja i ukrasnim bojama donosi doživljaj fasada koji do sada nismo mogli ni naslutiti. Metalna boja Baumit Metallic, glazura Baumit Lasur ili prozirna svjetlucava boja Baumit Glitter. Jednostavna primjena, dobra cijena i učinkoviti rezultati zagarantovani!

Više informacija možete potražiti na Baumit.ba

print