spot_img

Kvake na vratima: Detalj koji volimo

Kvaka ili držač za vrata mogu veoma doprineti izgledu i opštem utisku vašeg prostora i upravo zbog toga ih ne treba prevideti prilikom dizajna i uređenja enterijera. Koriste se svaki dan i od njih se očekuje da prostor održe sigurnim i bezbijednim. Kvake su detalj koji volimo.

Iako možda ne obraćamo pažnju na njih, kvake mogu biti veoma inspirativni i efektni elementi u prostoru. Ukoliko ih dobro odaberemo svakako će nas nagraditi. Zaokružuju izgled svakih vrata.

Kod stakenihvrata, kvaka može biti potpuno stopljena sa bojom aluminijskog okvira ili vodilice, te sa bojom stakla. Kvake mogu biti u bojama aluminija ali i sa staklenom insertacijom u boji samog staklenog krila.

Kod drvenih vrata, izbor kreće od kvadratne ili okrugle rozete pa do izbora da li se krilo priprema sa ključanicom: klasični ključ, cilindar ključ, toilet ključ ili možete izabrati da ne želite nikakvo zaključavanje i vidljivu rozetu, već samo pripremu za kvaku.

Kopmanija Miniplast ima veliki izbor kvaka za vrata.

Miniplast je moderna kompanija koja prati svjetske trendove u dizajnu namještaja. Ovdje  možete pronaći  ponudu različitih kvaka, kuhinjskih napa, okov za namještaj, klizni okov za ormare i plakare, ručkice za namještaj, okov za uredski namještaj, LED rasvjetu  i još mnogo toga.

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE