LAMAR – inspirisani prirodom

Podovi Lamar predstavljaju prirodnu harmoniju svakom okruženju čije dragocjenosti, poput osećaja ljepote i topline zauvijek traju. Ne postoji boja u prirodnom drvetu koja se ne može dočarati Lamar parketom, kako bi se realizovala svaka zamisao u oslikavanju poda, tako da su mogućnosti u izrazu kreativnosti neograničene.

ELEGANCE

Lamar parketi iz kolekcije Elegance su prava inspiracija za uređenje prostora.Površina kod ovih parketa je već obrađena, fino brušena i završno tretirana sa uljem u boji i/ili lakom. Obje završne obrade poboljšavaju vizuelni karakter drveta, svaka na svoj način, prirodno i izražajno. Struktura drveta kod ovih parketa se može dodatno naglasiti četkanjem, kako bi se dobio jedinstven izgled svake daske, sa svim svojim različitostima u strukturi drveta. Parketi Elegance se izrađuju u različitim dimenzijama sa blago oborenim ivicama.

REGULUS

Negujući strast prema autentičnom i kreativnom, a poštujući vaše potrebe i želje, pripremili smo kolekciju parketa Regulus vrhunskog kvaliteta. Prirodna ljepota i rustičan izgled drveta kod ovih podova naglašeni su primjenom različitih nijansi boja. Površina parketa Regulus tretirana je tvrdim uljem, koje podu daje satensku, glatku površinu i istovremeno pruža veliku otpornost i dugotrajnu zaštitu. Ovo su parketi koji pokreću maštu i koje je zbog svoje svestranosti i univerzalnosti moguće prilagoditi bilo kom prostoru i stilu uređenja.

ETERNAL

Parketi iz kolekcije Eterna su unikatna kreacija naših zanatlija čije stvaralaštvo u kombinaciji sa prirodom postaje umjetnost. Kao pravo umjetničko djelo, ovi parketi su jedinstven način da se prikažu vaš stil i prirodno savršenstvo drveta izvajano ljudskom rukom. Eterna parketi su ručno hoblovani i ručno obrađeni parketi koji su dizajnirani da imaju izgled starijeg stila. Izrađuju se u dimenzijama 210 /180*1000-2200 mm. Lepota drveta je dodatno naglašena bojenjem i uljenjem sto vašem prostoru daje istovremeno, notu topline, udobnosti ali i vremešnosti.

ART

Nekada dostupan samo kraljevima, kada je parket krasio kraljevske i plemićke dvorove, sada se može naći i u domu svakoga, pa čak i kod onih sa tradicionalnim i istančanim ukusom. Hand made parketi iz kolekcije Art su mozaik parketi i predstavljaju pravu umetnost naših zanatlija na kojima su vidljivi, tradicija, iskustvo i nasleđe njihovih predaka. Tradicija duga vijekovima, koja se cijeni više kao umjetnost nego kao zanat, je garancija da ste sebi priuštili pod prave vrijednosti.

U salonu Walls&Floors by Trgošped možete naručiti Lamar parkete iz svih dostupnih kolekcija.

 

 

 

Izvor: www.lamar-parket.com

m-Kvadrat

print