Life Challenge 2020: Najljepša fasada Evrope

Fasada je lice kuće i pokazuje stil ljudi koji u njoj žive. Cilj Baumit Life Challenge-a je promocija mašte i umijeća. Pokazati da postoji puno dragocjenog i kreativnog potencijala na fasadi u završnom sloju i kombinaciji različitih materijala, tekstura, oblika i boja.

 Life Challenge – The Award

Nakon 2014. u Beču (Austrija), 2016. u Madridu (Španija) i 2018. u Bratislavi (Slovačka), Baumit Life Challenge 2020 održat će se u zemlji pobjednika u Valenciji, Španija, u L’Hemisferic, 14. maja 2020. godine.

Očekuje se da će događaj privući oko 500 gostiju iz svih 25 zemalja Baumita, arhitekta, investitora i partnera iz svih 25 Baumit zemalja. Više od 300 projekata ocjenjivat će u više kategorija međunarodni stručni žiri.

Kategorije

Trenutno prikupljamo prijave najboljih fasada iz svake Baumit zemlje. Od februara 2020. do marta 2020. imat ćete priliku online glasati za najbolju fasadu Europe! Ovo su kategorije za pobjedu:

Novogradnja – Porodična kuća

Novogradnja – Stambena zgrada

 

 

 

 

 

 

Novogradnja – Poslovni objekat

Termička sanacija

 

 

 

 

 

 

Historijska sanacija

Posebne strukture

 

 

 

 

 

 

Prijavite svoj projekat

Imate Baumit fasadu i želite biti dio Baumit Life Challenge natječaja – tada stupite u kontakt s lokalnom kompanijom Baumit.

Klikni i glasaj: Od februara 2020

Vaše mišljenje nam je jako važno ! Koja je fasada najbolja? Od februara do aprila 2020. imate mogućnost glasanja za vaše omiljene projekte!
Unesite svoju e mail adresu i bit ćete obaviješteni kada se otvori anketa za javno glasanje.

Privacy policy apply.

m-Kvadrat

print