spot_img

m-Kvadrat – medijski sponzor i učesnik Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE

Naš tim predstavio se sa časopisom m-Kvadrat, prezentirajući ga svim posjetiocima, izlagačima, te svim zainteresovanim. U cilju što bolje promocije, časopis je dijeljen i besplatno, te nam je posebno drago da smo i tome domenu naišli na veliki interes.

Redakcija časopis m-Kvadrat bila je medijski sponzor 45. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE koji se održao u Beogradu u periodu od 17.-20. aprila. Pratili smo organizaciju sajma, samo održavanje, te završetak, te na taj način izvještavali našu ciljanu skupinu o dešavanjima na sajmu. No, pored toga što smo medijski pratili sajam, bili smo i učesnici, te smo tako na našem štandu prezentirali časopis m-Kvadrat. Prezentiran je učesnicima i posjetiocima sajma, a sve u cilju što veće promocije časopisa i kompanija s kojima sarađujemo. Tokom održavanja sajma, redakcija našeg časopisa komunicirala je sa posjetiocima, predstavnicima kompanija koje su bile izlagači, te svim zainteresiranima, prezentirajući časopis, njegove beneficije, te naravno reklamirajući kompanije koje su naši vjerni partneri. Pored toga, časopis je dijeljen i besplatno kako bismo ga što kvalitetnije reklamirali, te nam je posebno drago da smo i tome domenu naišli na veliki interes.

Naš tim svakodnevno radi na što boljoj i kvalitetnijoj promociji časopisa, te nam je svakako izlaganje i prezetiranje na sajmovima u regiji jedan od prioriteta. Posebna nam je čast što nas je organizacioni tim sajma Seebbe prepoznao kao kvalitetan medij vrijedan prezentiranja njihovog sajma, te nas pozvao da budemo medijski sponzora događaja. Takve stvari daju nam podsticaj za dalje napredovanje i što kvalitetnije angažovanje. Inače, časopis m-Kvadrat već desetu godinu zaredom izlazi mjesečno i donosi nove teme, trendove, inovacije i novosti iz svijeta građevinarstva i arhitekture. Prateći časopis, i u skladu s novim tehnologijama, portal www.m-kvadrat.ba, te facebook stranica https://www.facebook.com/www.mkvadrat.ba/ kao i newsletteri koji se šalju na 10 000 e-mail adresa na područje regije, časopis je danas respektabilan i cijenjen od njegovih partnera, saradnika, pretplatnika, te ostale ciljane skupine.

m-Kvadrat

Popularno

Copyright- 2021 | m-Kvadrat Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.