spot_img

Metal tehnologija izlaže na međunarodnom sajmu građevine u Beogradu

metal_tehnologija_090217

Metal tehnologija iz Dervente i ove ogdine izlaže svoj asortiman na međunarodnom sajmu građevine u Beogradu, koji se održava od 19. do 23. aprila.

Firma je specijalozovana za proizvodnju istegnutog metala od različitih materijala – pocinkovanog čelika, mekog čelika, aluminijuma, nikla, bakra ili bilo kog drugog materijala. Ovi proizvodi se koriste u različitim industrijama. U automobilskoj industriji služe za izradu filtera – za ulje, gorivo, vazdušnih filtera, filtera za prečišćavanje, za zastitu, ali i dekoraciju – od istegnutog metala se proizvode i maske za automobile. Od ovih materijala se proizvode i filteri za hemijsku industriju, a koriste se i u građevinarstvu i inženjeringu.

Metal tehnologija ima sertifikat ISO 9001:2008 od 2011. godine, tako da svoje proizvode plasira u većinu evropskih zemalja.

Na proizvodima Metal tehnologije mogu se izvoditi savremeni površinski tretmani iz estetskih razloga – određenog stila i dizajna, ali i zbog dužeg trajanja – lakiranje, bojenje, cinkovanje i RAL boje. Istegnuti metal može biti neporavnan ili poravnan. Dostupan je u rolnama i panelima, a proizvodi se prema zahtjevima kupaca.

Ovogodišnja novina u ovoj firmi je proizvodnja finalnih proizvoda – okvira, profila i ramova, ograde, plafona, filtera, gazišta… Svi proizvodi mogu biti ofarbani u boji po želji kupca.

Osim proizvodnje istegnutih metala, Metal tehnologija od početka novembra nudi i usluge savijanja limova.

Metal tehnologija je inače prva u BiH otvorila “show room” istegnutih metala. Direktor kompanije Nemanja Milanković rekao je da je ovaj korak učinjen kako bi se klijenti direktno upoznali sa proizvodima i primjenama istegnutih metala.

Izvor: eKapija

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE