MODNI STUDIO “LA MIA MI collection”

Mlada modna kreatorka iz Beograda, Mitra Bošković obratila se Biljani sa željom da joj nacrta idejno enterijersko rješenje njenog prvog modnog studija.
Na početku saradnje, pitala Biljana je pitala ključne stvari kao što su: koju vrstu mode ona preferira i šta želi da postigne sa dizajnom prostora. Da li je to više prostor u kome će izlagati ekskluzivne komade, ili će tu biti i šivaona, pa će biti potreban i prostor za odlaganje materijala i čekaona, i slično.

Kada je dobila ulazne podatke, tražila je još fotografije praznog lokala i mjere jer je bio dogovoren rad na daljinu. Biljana i njena klijentica su prvenstveno riješile funkciju prostora, a zatim se Biljana posvetila dizajnu.

Kao i na svakom projektu, bitno je bilo da se stavovi i energija poklope da bi posao tekao uspješno.
Udruženim radom i kreativnošću, dobile su prostor koji je premašio očekivanja. Mitra kaže da joj je enterijer mnogo pomogao u njenom poslu i plasiranju na tržištu.

Mitra Bošković:
“Iako smo sarađivale na daljinu, svaka moja zamisao se brzo realizovala i dobila realnu sliku u saradnji sa Biljanom. Uvek je bila na raspolaganju da mi maksimalno izađe u susret u vezi svih mojih zahteva i želja. Pri pokazivanju 3D fotografija celo moje okruženje je bilo mišljenja da atelje nece izgledati baš tako lepo uživo, ali Biljana ih je razuverila i sada kada je završen još lepše izgleda. On sa sobom nosi neku posebnu toplinu i energiju, a sam enterijer ostavlja pozitivan utisak na moje mušterije svaki put iznova. Sigurna sam da ćemo nastaviti našu saradnju i u budućnosti.”

print