spot_img

Montaža prvih zabavnih sadržaja u Gradu sunca, u maju stižu dinosaurusi​​

U kompleksu “Grad sunca” u Trebinju počela je montaža prvih zabavnih sadržaja koji su stigli iz Kine, a 15 replika dinosaurusa u prirodnoj veličini treba da stigne za dvadesetak dana, potvrdio je Srni nadzorni organ u ovom projektu Goran Rončević.

On kaže da je u prvom kontingentu isporučen spleš safari koji će imati 18 vrsta životinja, od žaba, morskih konjića, medvjedića, dok će za pet dana stići stručnjaci iz Kine koji će instalirati tobogane.

Najveća atrakcija u Dino-parku, čija je površina oko 3.000 metara kvadratnih, biće svakako dinosaurusi koji će u “Grad sunca” stići oko 10. maja, a od kojih je jedan dug čak 17, a visok osam i po metara.

Rončević ističe da se u Akva-parku, čija je površina 78.000 metara kvadratnih, već gradi luksuzni brod “Galija” dužine 45 metara, a širine 12 metara sa spa-centrima, restoranom i apartmanima.

U Akva-parku će biti smješteno i šest bazena, omladinsko jezero sa vodoskokom visokim 50 metara koji će noću biti osvijetljen, kao i drugi atraktivni sadržaji.

Najmodernija oprema za ova dva parka vrijedna je milion i po dolara.

U “Gradu sunca” se uporedo grade prateći objekti, hoteli sa vidikovcem i restoranom, apartmani, suvenirnice i poslovni prostori.

Izvor: Akta.ba

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE