Naslovnica Home Mrkonjić Grad dobiva dva nova dječja igrališta

Mrkonjić Grad dobiva dva nova dječja igrališta

U opštini Mrkonjić Grad u utorak, 23. augusta, potpisan je ugovor sa preduzećem ‘Mrkonjićputevi’ za izgradnju dva dječija igrališta ukupne vrijednosti 60.000KM. Riječ je o igralištima u Novom naselju i u selu Podšiljak.

mrkonjicgrad

Damir Sladojević, načelnik odjeljenja za izgradnju grada u upravljanje imovinom izjavio je da je opština na zahtjev građana odlučila da realizuje ova dva projekta.

”Novo naselje je jedno od najvećih naselja u gradu gdje ima mnogo djece i omladine, i na zahtjev građana odlučili smo da ove godine izgradimo igralište za male sportove i  za djecu predškolskog uzrasta. Drugi igralište je u Podšiljku, selu sa dosta djece školskog uzrasta i ono će biti nešto manje, ali će zadovoljavati sve potrebe djece na tom području”, kazao je Sladojević.

On je istakao da će se na ovaj način povećati kvalitet života stanovništva.

Opština Mrkonjić Grad ove godine planira da sva sportska i dječija igrališta na području opštine, a kojih ima na desetine i koja su izgrađena posljednjih desetak godina, obnovi novim mobilijarom.

 

akta.ba

Novosti

Poslovni objekat ’’Mia Dorćol’’ – na uglu ulica Mike Alasa i...

0
Veoma važna činjenica je ta da se preklopilo takvo nastojanje sa željom investitora Nikole Lazića i firme Granit Invest, da objekat na savremen način,...

Polimer beton

Sika MonoTop® MALTERI ZA SANACIJU BETONA

Bajkovita vikendica na Vlašiću

Povezani članci

-

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime