spot_img

Najavljena izgradnja tri nova „STOP SHOP“ ritejl parka u Srbiji

najavljena-izgradnja-tri-nova-stop-shop-ritejl-parka-0212Austrijska kompanija Immofinanz nastavlja širenje „STOP SHOP“ brenda maloprodajnih (ritejl) parkova u Srbiji izgradnjom tri nova objekta u Požarevcu, Lazarevcu i Vršcu. Novi „STOP SHOP“ ritejl parkovi obuhvataće gotovo 23.800 kvadratnih metara prostora za izdavanje. Pojedinačni objekti su u različitim fazama planiranja i izgradnje, a najavljeno je da će sva tri projekta biti završena do kraja 2017. godine.

– Do sada smo imali tri fantastična otvaranja „STOP SHOP“ ritejl parkova u Srbiji – u Čačku, Nišu i Valjevu, kao i više desetina hiljada posetilaca od otvaranja. Danas, sa velikim zadovoljstvom, najavljujemo tri grada u kojima će se „STOP SHOP“ ritejl parkovi otvoriti do kraja 2017. godine. Na nivou grupe, kompanija Immofinanz trenutno poseduje 67 ritejl parkova u osam zemalja, a cilj nam je da taj povećamo broj na preko 100 u narednim godinama – izjavio je Ditmar Rendl (Dietmar Reindl), generalni direktor kompanije Immofinanz

Četvrti „STOP SHOP“ u Srbiji biće izgrađen u Požarevcu, gradu udaljenom 90 kilometara od Beograda, sa direktnim prilazom jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica, kao i izlasku na auto-put. Do ritejl parka koji će obuhvatati površinu za izdavanje gotovo 7.000 kvadratnih metara, sa 230 parking mesta, može se lako doći kolima kao i javnim prevozom. Očekuje se da će novoizgrađeni „STOP SHOP“ zadovoljiti potrebe 41 hiljade stanovnika grada Požarevca i gotovo 100 hiljada stanovnika cele okolne oblasti. Otvaranje je planirano u posljednjem kvartalu 2017. godine.

Plan „STOP SHOP“ ritejl parka u Lazarevcu obuhvata 8.600 kvadratnih metara prostora za izdavanje i 190 parking mesta. Otvaranje je takođe zakazano za posljednji kvartal 2017. godine. Objekat je odlično pozicioniran, na zapadnom ulasku u grad, na šetačkoj udaljenosti od centra, i blizu raskrsnice koja povezuje grad sa okolinom i Beogradom. Gravitaciona zona obuhvata 25.000 stanovnika urbanog djela Lazarevca kao i stanovnike prigradskih područja, stanovnike Lajkovca i Ljiga koji ukupno broje 86.000 stanovnika.

Treći najavljeni „STOP SHOP“ biće izgrađen u Vršcu, gradu udaljenom 90 km severoistočno od Beograda, a samo 10 kilometara od granice sa Rumunijom, sa 35.000 stanovnika samog grada i 100.000 stanovnika sa cijelog područja. Nova investicija će obuhvatati gotovo 8.200 kvadratnih metara prostora za izdavanje i 330 parking mesta. Planirano je da se ovaj „STOP SHOP“ otvori u trećem kvartalu 2017. godine..

gradjevinarstvo.rs

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE