spot_img

Najveći proizvođač istegnutog metala na području Balkana

Metal Tehnologija je najveći proizvođač istegnutog metala kako u Bosni I Hercegovini, tako i na području Balkana. Posjedovanje mašina visoke tehnologije i velikog kapaciteta garantuje visok kvalitet usluge što nam omogućava da vršimo izvoz u većinu zemalja Evrope.
Metal Tehnologija posjeduje certifikat ISO 9001: 2015. Sjedište i proizvodnja su smješteni u Derventi ( Bosna i Hercegovina-RS), tako da narudžbe, transport i isporuka mogu biti organizovani prema potrebama kupaca. Za izvoz izdajemo E1 certifikat sa kojim je kupac oslobođen plaćanja carine.

Možemo da proizvedemo istegnuti metal od: čelika, pocinčanog čelika, inoksa i aluminijuma. Dimenzije panela, dimenzija okna (DLxDC) kao i debljina materijala su podređeni potrebama kupca, a svi ti parametri utiču na formiranje cijene. Debljine materijala mogu biti od 1mm do 4mm.
Na našim proizvodima/mrežama smo u mogućosti ponuditi varenje u L ili U profile, savijanje kao i bojenje prema Ral karti (boju bira kupac).
O kvaliteti naših proizvoda govore i mnogi projekti koje smo radili širom svijeta, a koje možete pronaći na našem sajtu (www.metaltehnologija.com), Instagramu i Facebook-u.

Također proizvodimo i mikro istegnuti metal (sa malim otvorima) koji je pogodan za filtere. Zato smo u poziciji da ponudimo sve tipove mikro istegnutog metala u obliku romba, heksagonalnom ili drugom obliku, napravljen od bilo koje vrste materijala, pod uslovom da je pogodan za istezanje.

Naši proizvodi se koriste u građevinskoj, mašinskoj industriji , auto industriji, hemijskoj, solarnoj, naftnoj industriji itd.
Najviše se koriste kao fasadni paneli – ventilisane fasade (u arhitekturi), za plafone, za gazišta, pregradne zidove, enterijer-namještaj (stolove,stolice, korpe, zandinjere, boxove..), zaštita od sunca (grilje), filtere, ograde, kapije, mikrofiltere, ventilacije, maske za auta itd.

Metal Tehnologija d.o.o je specijalizovana za proizvodnju mreža od istegnutih metala. Možemo da proizvedemo istegnuti metal od aluminiuma, čelika, pocinčanog čelika, inoxa, bakra i kortena.
Mreze od istegnutih metala se dobijaju prosjecanjem i istezanjem limova. Ovaj postupak formira otvore u materijalu koje omogućuju protok vazduha, tec+čnosti ili svjetlosti.
Kao dodatne usluge možemo ponuditi: uslugu sijećenje mreža prema željenim dimenzijama, savijanje, peglanja, varenje u profile (L, U profili) i farbanje prema Ral karti.
Sve nas to izdvaja i čini najvećim proizvođačem mreža na Balkanu.
Metal Tehnologija ® je firma koja je osnovana 2008. godine sa sjedistem u Derventi gdje je smješten kompletan proizvodni program.
Naše mreze od istegnutih metala se koriste u različitim granama industrije (građevinska, hemijska, auto industriji, solarnoj industriji), a najčesce primjene su za :

Ventilisane fasade/fasadne obloge,
Ograde,
Kapije,
Plafone,
Gazišta/stepenice,
Pregradne zidove,
Grilje/zaštita od sunca,
Filtere,
Sita,
Namještaj (stolove, stolice, žandinjere, kante za smeće, kontejnere, boxove …),

Posjedujemo certifikat ISO 9001:2015. Sa svom papirologijom (eur 1 obrazac, tehnologija izrade, porijeklo sirovine) omogućujemo našim klijentima nesmetan izvoz.

m-Kvadrat

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE