spot_img

Naša priča je priča o porodici – FESTA SYSTEM

Naša priča je priča o porodici

FESTA SYSTEM

A tako se ophodimo i prema našim klijentima. Ovaj posao radimo, živimo i njegujemo generacijama i genetski nam je predodređen.
Prva vrata i prozori sa potpisom Festa nastala su 1930. godine u maloj zanatskoj radionici Halida Feste u Jelahu. Krajem devedesetih godina prošlog vijeka počeli smo suradnju sa kompanijom Hörmann, čiji smo ekskluzivni distributeri za BiH, kao i kompanijom Schüco, što je oblikovalo današnji profil naše firme – moderna, fleksibilna i stabilna ogranizacija koja brine o svojim klijentima.
Kao porodici, bitan nam je integritet, čast, poštenje i povjerenje i to su principi na kojima gradimo ovu kompaniju. Naša pažnja je na kvaliteti više nego na kvantitetu, a zadovoljan klijent važniji nam je od godišnjih obračuna.
Fokusiramo se na slijedeću generaciju, kako u našoj kompaniji, konstantom edukacijom uposlenika, tako i u tehnološkom smislu, prateći trendove u građevinarstvu i održivom razvoju, tako da se ne bojimo novih tehnologija i izazova.

Budite dio porodice koja konstantno ide naprijed.

PROIZVODIMO
Mi proizvodimo prozore, vrata, staklene stijene, klizne i sigurnosne sisteme, zaštitu od sunca te garažna i industrijska vrata, koristeći kvalitetne profile i promišljene sisteme, koje prilagođavamo Vama.

PROJEKTUJEMO
Naši inžinjeri spremni su Vam ponuditi kreativna rješenja i stručne savjete, a posebno obučeni monteri preciznu, čistu i brzu izvedbu.


PRATIMO
Brinemo o svakom proizvoduod prvog predračuna do nadzora pri montaži, a obzirom da imamo povjerenje na sve nastalo u našoj proizvodnji, dajemo garanciju na sve proizvode.

KONSULTUJEMO
Surađujemo sa arhitektima pružajući tehničku podršku tokom faze projektovanja.

MI VJERUJEMO U BEZVREMENSKU LJEPOTU JEDNOSTAVNOG I ČISTOG DIZAJNA

www.festa-system.eu

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE