Naši partneri o nama

Moto kojim se redakcija časopisa m-Kvadrat koristi jeste pružiti maksimalnu uslugu, profesionalnost, te biti od pomoći i na usluzi poslovnim partnerima, saradnicima, te svim čitaocima.  Pitali smo naše partnere da nam kažu svoj doživljaj i mišljenje o časopisu, po čemu smo prepoznatljivi, da se osvrnu na reklamiranje putem online medija, te da li bi preporučili m-Kvadrat svojim klijentima i partnerima.

U narednim redovima čitajte odgovore samo nekih od naših partnera, a u svim narednim brojevima donosimo i ostale utiske.

Salih Lemeš, generalni direktor kompanije Alternativa d.o.o. Sarajevo, BiH

Saradnja s Vama otvorila nam je put do novih kupaca, koji su zahvaljujući reklamiranju u m-Kvadratu konstantno u prilici da prate naše novitete u proizvodnji.

Prije svega, želim istaći da nam je velika čast i zadovoljstvo što smo dio uspješne desetogodišnje Sferine priče. Mišljenja smo da je kao produkt tog profesionalizma 2008. godine rođen m-Kvadrat, jedini stručni, specijalizirani časopis o građevinarstvu i arhitekturi u BiH i da je svoj vodeći status održao do danas. Uz to, posebno nas veseli činjenica da su nam u svakom trenutku dostupne aktuelne vijesti i inovacije, što nam pruža mogućnost da idemo ukorak sa najnovijim trendovima iz oblasti kojom se bavimo. Vaša pozicija jedinog i vodećeg, uz to i specijaliziranog časopisa, čini Vas prepoznatljivim, kako na prostoru BiH, tako i na regionalnom tržištu. Veliki broj zanimljivih tema iz oblasti građevinarstva, te savjeta stručnjaka, zainteresovat će i one sa minimalnim znanjem i iskustvom. Ponosimo se činjenicom da već dugi niz godina uz mnogobrojne partnere i mi nalazimo svoje mjesto na Vašem portalu, facebook i novinskim stranicama. Svaka vijest pažljivo je birana, te je posvećena posebna pažnja vizuelnom identitetu iste, što pronalazi put i do najzahtjevnijih klijenata. Saradnja s Vama otvorila nam je put do novih kupaca, koji su zahvaljujući reklamiranju u m-Kvadratu konstantno u prilici da prate naše novitete u proizvodnji.

U ime prošle i buduće upješne saradnje, a na obostrano zadovoljstvo, m-Kvadrat ćemo preporučiti našim klijentima i poslovnim partnerima, garantujući im kvalitet i  zadovoljstvo.

Denis Malagić, dipl. ing. arh., marketinško-tehnička podrška, kompanija Austrotherm BH d.o.o. Sarajevo, BiH

m-Kvadrat bih svakako preporučio drugim kompanijama koje su u građevinskom sektoru, a koje nisu uključene u direktnu saradnju sa časopisom.

Časopis M-kvadrat se odlikuje kvalitetnim formatom štampe, kao i sadržajem koji je usko vezan za građevinski sektor u BIH. Za sve proizvođače kao i sve kompanije koje se bave građevinarstvom, ovaj časopis je praktično jedini domaći štampani medij na kojem se mogu pronaći i saznati informacije o kompanijama koje djeluju na teritoriji BIH. Prepoznatljivost ovog časopisa se ogleda u tome sto je  ovo jedini časopis koji se profesionalno bavi građevinarstvom i predstavljanjem kompanija iz ovog sektora. Časopis je prepoznatljiv i po “magazinskom” formatu, koji je adekvatan za arhiviranje, te se može koristiti kao dugotrajni izvor informacija vezanih za proizvodne palete proizvođača, načine ugradnje materijala kao i trendove u građevinarstvu. Nisam imao priliku previše koristiti i pratiti rad na portalu i facebook stranici, ali generalno smatram da se korištenje modernih medija u današnje vrijeme podrazumijeva, kao i da predstavlja jedan od ključnih sadržaja za sve kompanije koje se bave promocijom svog rada ili rada drugih kompanija. Direktno sam  bio upućen u sadržaje newslatter-a, te mogu reci da je to suptilan i korektan način da se svi partneri, saradnici kao i šira publika informišu o aktuelnim temama koje se predstavljaju u određenom broju časopisa, jer se na taj način može pobuditi radoznalost čitalaca i stimulisati interesovanje za određenu temu, čime se podstiče širenje ispravnih informacija, kao i povezivanje krajnjih korisnika sa našim kompanijama. m-Kvadrat bih svakako preporučio drugim kompanijama koje su u građevinskom sektoru, a koje nisu uključene u direktnu saradnju sa časopisom. Svaki vid promocije u današnje vrijeme je jako bitan, a printani mediji, mada u velikoj mjeri stavljeni u stranu sa pojavom i jačanjem interneta, ipak predstavljaju bitan faktor u ostvarivanju komunikacije izmedju nas kao prozvođača/izvođača i krajnjih kupaca.

Eldin Bajramovic, mag., kompanija Fluidmaster Slovenia, vođa Bh tima

Već odavno nismo imali tako kvalitetan magazin.

m-Kvadrat je stručni časopis, koji pored područja građevine i arhitekture pokriva segmente tehnike, proizvodnje, kao i preporuke, komentare i stručne članke edukativnog karaktera, pisanih od strane eksperata raznih oblasti. Doživljaj je naravno jako pozitivan. Vaš časopis je prepoznatiljiv po kvaliteti tekstova, raznim oblastima interesa, i svakako jedini časopis u BiH koji ima kvalitete i širinu, gdje  možemo pronaći struku, a ujedno i pratiti europske i svjestke trendove iz oblasti građevinarstva i arhitekture. U vrijeme opće digitalizacije, uključujući  i elektronske medije, portale, instagram facebook, newslettere, m- Kvadrat je tu apsolutno u nivou vrhunskih marketara zauzeo dominantno mjesto u BiH. Upućujemo sve pohvale za korištenje marketing alata. Iskreno i toplo preporčujemo m-Kvadrat svim našim poslovnim partnerima, a ponekad im i šaljemo Vaše magazine partnerima, iako več svi prate Vaš časopis. Već odavno nismo imali tako kvalitetan magazin.

Adnan Aganović, menadžer Lunos BiH

M-kvadrat je istinski pozitivna priča.

Časopis m-Kvadrat je vrhunskog kvaliteta, uvijek sa inovativnim rješenjima iz svijeta građevinarstva i tehnologije. Ono po čemu je prepoznatljiv jeste po logu i formi časopisa. Kada govorimo o reklamiranju na portalu, facebook stranici i putem newslettera, to izgleda ujednačeno, kvalitetno i efikasno. M-kvadrat je istinski pozitivna priča i svakako bih preporučio svojim klijentima i partnerima.

Duško Petrović, vlasnik kompanije Duško Petrović PR  ZTR Metalna oprema iz Sopota, Srbija

Toplo bih preporučio časopis svakome ko se bavi građevinom ili planira gradnju.

m-Kvadrat je vrlo zanimljiv časopis koji Vas može informisati o novim trendovima gradnje, novim materijalima i dati Vam uput u odabir novih tehnoloških dostignuća iz domene građevinarstva.  Smatram da u ovom obliku časopis m-Kvadrat daje dovoljno početnih informacija kao i kontakte uglavnom za većinu pozicija u građevinarstvu, po čemu su prepoznatljivi. Časopis je prema mom mišljenju prepoznatljiv iz razloga što jasno definiše ponudu proizvođača, prezentuje dovoljan broj informacija, ne zamara suvišnim tekstovima i nekim administrativnim opisima. Što se tiče reklamiranja, zadovoljni smo svakim vidom reklamiranja i nemamo nekih primjedbi, pa čak ni prijedloga za unaprijeđenje. Sve što je potrebno već je obuhvaćeno Vašim radom. Toplo bih preporučio časopis svakome ko se bavi građevinom ili planira gradnju. Neke brojeve časopisa smo već poklonili našim poslovnim partnerima i prijateljima.

Kristina Zuliani, Brend menadžer kompanije Tehnomarket, Srbija

Uspešna saradnja već drugu godinu svedoči koliko smo zadovoljni, a profesionalni tekstovi su razlog zašto ga i sami čitamo u našem marketing departmentu. 

Časopis m-Kvadrat za nas predstavlja najbolji kanal komunikacije sa publikom u Bosni i Hercegovini. Pažljivo pripremamo materijal za njih, jer smo sigurni da će završiti u rukama target grupa koje su nama najbitnije: arhitekte, projektanti, investitori, građevinari…  Po nama m-Kvadrat je idealna kombinacija stručnih tekstova firmi koje su decenijama aktivne na ovim prostorima, ali se šansa podjednako profesionalno daje mladim arhitektama kao i novim firmama, što se i vidi kroz tekstove.

Naša saradnja zahvaljujući dobrom marketinškom timu m-Kvadrata ide veoma lako i brzo za sva tri kanala. Uvek su spremni da nam izađu u susret i veoma dobro organizovani i profesionalni. Naše iskustvo je krajnje pozitivno i  želimo im još puno dobrih, uspešnih godina. Svakako bih ga preporučili. Uspešna saradnja već drugu godinu svedoči koliko smo zadovoljni, a profesionalni tekstovi su razlog zašto ga i sami čitamo u našem marketing departmentu.

Enver Hasagić,  Direktor kompanije Novoterm Bh d.o.o. Visoko, BiH

Veoma ste uporni, progresivni, odlični, profesionalni.

Pratim Vas od osnivanja. Veoma ste uporni, progresivni, odlični, profesionalni. Za ljude koji trebaju informaciju više mogu da je nađu u Vašem i našem časopisu. Profesionalno, kao i sve što radite, radite i reklamiranje putem online medija. Svakako bih svima preporučio časopis m-Kvadrat i već Vas i preporučujem. I na kraju, od srca Vam čestitam na uspjehu i profesionalizmu.

 

m-Kvadrat

print