Naslovnica Home Nema kupaca Planinskog dobra 'Nevesinje'

Nema kupaca Planinskog dobra ‘Nevesinje’

Za nekretnine Planinskog dobra “Nevesinje” ni na današnjoj, šestoj licitaciji, nije bilo zainteresovanih lica, potvrdio je Srni stečajni upravnik Borko Šupeta.

Šupeta je rekao da je na licitaciji u Nevesinju prodat samo dio pokretne imovine, traktori, prikolice i slično.

Na prodaju je ponuđena imovina čija je ukupna vrijednost oko tri miliona KM, od čega su nekretnine procijenjene na više od 2,5 miliona KM, a pokretna imovina i inventar na oko 450.000 KM.

Za koliko novca će na sljedećoj licitaciji biti ponuđeno Planinsko dobro odlučiće Odbor povjerilaca, kao i kada će biti zakazana nova prodaja.

Okružni privredni sud u Trebinju donio je krajem 2015. godine rješenje kojim se otvara stečajni postupak u Društvu za proizvodnju i promet Planinsko dobro “Nevesinje” jer je poslovalo sa gubitkom i nije bilo u stanju da izmiruje obaveze.

Nekretnine, između ostalog, obuhvataju farmu Sopilja – zemljište, četiri štale, dvije mljekare, upravnu zgradu, skladište stočne hrane, dvije crpne stanice, farmu Pomakovci – tri štale sa zemljištem, štalu i objekat za mužu krava Kovačica, te klaonicu.

Izvor: Akta.ba

Novosti

Kako izračunati količinu čelika za ploču, temelj i stub?

0
Procjena količine čelične armature za betonsku ploču, temelj i stub, grede itd. presudna je za procjenu troškova gradnje.  Projektni crteži koriste se kao osnova...

Related News

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime