Naslovnica Home Niče stambeno-poslovni objekat na mjestu stare autobuske stanice u Trebinju

Niče stambeno-poslovni objekat na mjestu stare autobuske stanice u Trebinju

Na mjestu stare autobuske stanice u Trebinju, na svega pet minuta od centra grada, počela je izgradnja stambeno-poslovnog objekta “Dom sunca”. Ukoliko ste razmišljali o kupovini nekretnine u “gradu sunca i platana”, stanovi u ovom kompleksu su već na prodaju, a biće završeni u drugoj polovini 2017. godine.
1
Kupcima je ponuđeno ukupno 94 stana, kvadrature od 45 do 145 m2, dok su u prizemlju poslovni prostori ukupne površine 1.172 m2.
Investitor projekta “Dom sunca” je trebinjska firma “Herc invest” koji kažu kako su radovi već počeli.
“Trenutno završavamo izgradnju podzemne garaže koja ima 47 parking mjesta, a oko kompleksa je predviđen parking prostor sa 50 mjesta”, kažu iz ove firme.
Posebna pažnja prlikom projektovanja objekta posvećena je panoramskoj terasi.
“Ona će se prostirati na vrhu zgrade i ukupno devet stanova će imati panoramsku taresu na posljednoj šestoj povučenoj etaži”,  navode u “Herc investu”.
Zgrada posjeduje Elaborat o energetskoj efikasnosti, a investitor kaže da su najviši standardi kvaliteta zadovoljeni u zvučnoj i termo izolaciji, te sistemu grijanja i hlađenja. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđen hrastov parket.
Stambeno-poslovni objekat “Dom sunca” će doprinijeti i ljepšem izgledu dijela grada gdje je nekada bila autobuska stanica, a gradiće se na površinu od oko 1.400 m2.
Smješten je na putu prema Dubrovniku i Herceg Novom, što bi moglo privući kupce i turiste iz drugih krajeva.
2

“Osim što je lociran u centru grada, objekat “Dom sunca” je i na putu popularnih turističkih odredišta u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Među kupcima očekujemo i domaće stanovništvo i strance u istoj razmjeri”, kažu investitori.

U kompaniji “Herc invest” navode da već vlada veliko interesovanje za stanove u ovom kompleksu, ali očekuju povećanje tokom jula i augusta. Cijena stanova je 1.600 KM po metru kvadratnom, a investitor ističe da je odobren popust za sve one koji izvrše uplate do 31. avgusta 2016. Cijena kvadrata sa popustom je 1.550 KM/m2.

eKapija

Novosti

Poslovni objekat ’’Mia Dorćol’’ – na uglu ulica Mike Alasa i...

0
Veoma važna činjenica je ta da se preklopilo takvo nastojanje sa željom investitora Nikole Lazića i firme Granit Invest, da objekat na savremen način,...

Polimer beton

Sika MonoTop® MALTERI ZA SANACIJU BETONA

Bajkovita vikendica na Vlašiću

Povezani članci

-

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime