spot_img

Novi dizajn i lakši za upotrebu

Aluplast softver za planiranje i tenderisanje biće ponovo pokrenut u aprilu

Softver za uspješno planiranje i tenderisanje od dobavljača sistema aluplast trenutno je u fazi ponovnog pokretanja. Sa brojnim novim funkcijama i revidiranim dizajnom, program nudi više udobnosti i lakšeg korištenja. Posebnost novog softvera je 3D prikaz planiranog elementa koji se otvara i zatvara klikom miša i koji prikazuje laminirane površine spolja i iznutra.

Zahtjevi kupaca su uzeti u obzir prilikom revizije i rad je dodatno pojednostavljen. Jedan cilj je bio da se planiranje i raspisivanje tendera učine još intuitivnijim za korisnika i da se korisnik efikasnije usmjeri i individualnije odgovori na zahtjeve projekta. Korisnik se sada direktno pita o svom proizvodu ili projektu i može sebi uštedjeti nepotrebne klikove. Specifikacije projekta mogu se individualno prilagoditi i dostupni su brojni šabloni za pojedinačne sisteme.

U budućnosti će biti moguće, između ostalog, prikazati U-vrijednosti direktno na profilima, tako da se optimizacije mogu izvršiti direktno. Nadalje, sada postoji mogućnost optimizacije otpada. U toku drugog tromjesečja biće moguće izračunati i podizna i klizna vrata.

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE