spot_img

Novi kod boja; Završni dodir sa AXOR One i AXOR Universal Circular Accessories

Minimalistički, elementarni oblici veoma uspešne kolekcije AXOR One redefinišu poznate arhetipove i donose bezvremenski dizajn u kupatilo. Nova mat bela boja naglašava ovaj efekat i proširuje opseg prilagođenih završnih obrada AXOR One-a, a istovremeno se oslanja na jedan od najvažnijih trendova boja u dizajnu i unutrašnjoj arhitekturi. AXOR ONE u mat beloj boji, takođe je upotpunjen sa AXOR Universal Circular Accessories u odgovrajućim bojama, koji se mogu suptilno uklopiti ili izdvojiti.

Kolekcija AXOR One, koju je dizajnirao Barber Osgerbi, predstavlja primer posvećenosti suštini jednostavnosti forme kroz radikalne inovacije. Karakteriše ga tanke siluete, ravne površine, meke ivice i uravnotežene proporcije. Kombinovanje AXOR One sa mat belom bojom je bio logičan sledeći korak za AXOR da istakne svoj minimalistički i funkcionalan dizajn. Tuševi, slavine i termostati iz AXOR One kolekcije mogu se savršeno upotpuniti sa sa AXOR Universal Circular Accessories u mat beloj boji. Ovo omogućava objedinjavanje celokupnog nameštaja kupatila u doslednom dizajnerskom jeziku i šemi boja.

AXOR osmišljava i proizvodi kultne predmete za luksuzna kupatila i kuhinje. Razvijeni u saradnji sa svetski poznatim dizajnerima—Filipom Starkom, Antoniom Citeriom, Žan-Mari Masoom i Barberom Osgerbijem među njim.

AXOR proizvodi dolaze u različitim stilovima. Sve AXOR slavine, tuševi i pribor proizvedeni su po najvišim standardima kvaliteta. Sa stručnošću koja se proteže daleko od samih proizvoda, AXOR inspiriše i omogućava arhitekte, dizajnere enterijera i publiku koja je upućena u dizajn. Zajedno sa AXOR-om, oni oblikuju prostore vezane za vodu koji odražavaju jedinstvenu ličnost korisnika. Deo Hansgrohe Grupe, AXOR je napredni brend posvećen razvoju prepoznatljivih proizvoda, proizvedenih sa izvrsnošću.


AXOR Drain: Kanalice za tuširanje postaju objekt dizajna

AXOR Drain – svojim dizajnom upotpunjuje izgled svakog AXOR kupatila. Dostupan u istoj bogatoj paleti AXOR FinishPlus boja i površina kao i AXOR kolekcije i programi, AXOR Drain daje  individualni pečat zahvaljujući odličnoj funkcionalnosti.

Prvi dizajn u programu nudi elegantnu i besprekornu estetiku, bez vidljivih silikonskih spojeva, u skladu sa različitim podnim površinama tuš kabina — od mermera do porcelana, travertina do škriljevca. Zahvaljujući novostečenoj inovativnoj tehnologiji i izvanrednom AXOR kvalitetu, kanalice se lako instaliraju, zahtevaju minimalno čišćenje i nude jednostavan pristup sopstvenom izboru Sifon ili Driphon mehanizma za odvodnjavanje.

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE