spot_img

NOVO NA TRŽIŠTU BIH – Xcentric Ripper Xcentric Ripper

NOVO NA TRŽIŠTU BIH – Xcentric Ripper Xcentric Ripper je hidraulički dodatak za bagere, razvijen sa patentiranim sistemom “Tehnologije udara sa akumulacijom energije”, što ga čini u 80% radnih aplikacija PRODUKTIVINIJIM od bilo kojeg hidrauličnog čekića dostupnog na tržištu.

Takođe je produktivniji od ostalih hidrauličnih ripera na tržištu, poznatih kao “vibro riperi” koji rade sa vibracijama, dok Xcentric Ripper koristi tj. ”nosi unutra” dodatnu akumuliranu energije (patentirano riješenje!) i predaje je zajedno sa sistemom ekstentara. U potpunosti izrađen od čelika otpornog na habanja, praktično ne zahtijeva održavanje i manje je bučan od bilo kojeg drugog alata za kopanje. 

Ovaj dodatak se može koristiti pod vodom bez ikakvog rizika od oštećenja i prilagodljiv je za rad u različitim radnim uslovima. Neke od njegovih glavnih primjena su: iskopavanje u kamenolomima, građevinarstvo, rovovi, tuneliranje, rušenje, reciklaža (šljaka), rudarstvo i radovi pod vodom. 

U ponudi imamo 2 serije Xcentric Rippera: ”Serija 0” i serija ”Rudarske aplikacije”. Savršen alat za sve vrste aplikacija. 

EKSCENTRIK RIPER – Kontakt broj za više informacija: 061/202-286 TEIKOM BH d.o.o. SARAJEVO

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE