spot_img

Otvoren najveći salon namještaja na području Kantona Sarajevo

U Hrasnici je u petak u krugu kompanije „Sinkro“ otvoren najveći salon namještaja na području Kantona Sarajevo. Ovaj odlično osmišljeni i jedinstveni salon namještaja u Bosni i Hercegovini, nalazi se na adresi Put Famosa 38  i prostire se na 4000m2. Njegovo svečano otvorenje izazvalo je veliko interesovanje stanovnika cijelog KS-a, koji su odlučili da iskoriste brojne pogodnosti koja je kompanija „Sinkro“ obezbijedila tokom petka, subote i nedjelje.

namjestaj sinkro

“Čuli smo za povoljnosti u salonu i došli smo da malo obiđemo i pogledamo. Zaista je divan izbor, od stolica pa nadalje. Nas trenutno interesuje namještaj od kože ili eko kože pošto imamo kućnog ljubimca. Jedna nam se garnitura jako svidjela i možda se odlučimo za nju”, kazali su supružnici Nuna i Omer Pozder koji su u „Sinkro“ salon došli sa Dobrinje.

Sarajlija Zekir Radimovski također je obišao novi salon i, kako je rekao, prezadovoljan je ponudom.

“Zaista je širok izbor, što se kaže, za svakoga ponešto. Ko god šta poželi može naći ovdje. Cijene su pristupačne i jako povoljne. Na kraju krajeva, svako može doći i uvjeriti se. Pristup kupcima je jako lijep, komplatna struktura na pravom mjestu. Što je meni važno to je da ima i parking”, naglasio je Radimovski koji je u novi salon došao u društvu tetke Zemire Rahmanović.

Ljubazno osoblje je sa osmjehom na licu upoznavalo posjetioce sa pogodnostima prilikom kupovine, a svi su oni besplatno mogli pojesti ćevape i nakon obilaska najvećeg salona namještaja u KS-u osvježiti se sokovima.

“Uvijek pokušavamo da naš namještaj bude prvi izbor za sve Bosance i Hercegovce. Zbog toga smo se odlučili na otvaranje najvećeg i najboljeg salona namještaja u Sarajevu, a vjerovatno i u cijeloj BiH. Zadovoljna lica svih posjetilaca najbolji su nam dokaz da smo napravili pravu stvar. “Sinkro” se kao kompanija nije željela bazirati na prodaju u BiH i već niz godina izvozi namještaj širom svijeta. Upravo smo iskustva sa učešća na brojnim sajmovima ali i iz obilazaka salona namještaja širom planete upotrijebili da napravimo ovaj veliki prodajni kompleks u Hrasnici. Slobodno mogu reći da smo evropski koncept salona namještaja donijeli u BiH i da se ovog prodajnog prostora ne bi postidili ni u Parizu, Briselu, Berlinu, gdje se već godinama prodaje „Sinkro“ namještaj”, kaže Omar Kuštrić, generalni direktor i vlasnik „Sinkra“.

 

akta.ba

POVEZANI ČLANCI

Comments

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

NOVE OBJAVE